Nézd vissza a State of Play adását!

  • Írta: szlav
  • 2022. június 3.
  • Rendezvény
Link másolása
A PlayStation-rajongók jó okkal tapadhatnak ma éjjel a képernyőkre, a Sony ugyanis egy félórás prezentáció keretei közt mutatja be a platformra érkező külsős játékokat. Külön szegmenst kap a PS VR2 is.

Hivatalosan is kezdetét vette az izgalmas bejelentésektől és videojátékos konferenciáktól duzzadó nyári szezon. Ma éjjel a Sony-pártiak örülhetnek, hiszen egy közel félórás State of Play-adást töltött csőre a kék csapat. Ahogy azt a múlt heti beharangozóból már megtudhattuk, ezúttal a külsős fejlesztések kerülnek a középpontba, így a God of War: Ragnarököt valószínűleg hiába várjuk (egy dátumnak lassan azért örülnénk), cserébe viszont jó esély van rá, hogy végre színpadra kerül a Final Fantasy XVI, a Street Fighter 6, a Forspoken, és talán a Resident Evil: Village régóta pletykált DLC-je is megmutatja magát.

Habár a Sony fősodros belső projektjei otthon maradnak, ez nem feltétlenül vonatkozik a PS VR2 nyitócímeire. A műsor egy része kifejezetten az új VR-eszközre és a hozzá készülő játékokra fókuszál majd - biztos, hogy sok érdekes újdonságot látunk majd, de jó esély van arra is, hogy Aloy is beköszön majd a Horizon-játékok spin-offjával, a Call of the Mountainnel.

Update! A műsor véget ért, itt találjátok a felvételét:

Az adás során az alábbi hírekről esett szó:

2.
2.
SLi
Katasztrófális idáig ez a generáció, ezek a bemutató műsorok is egyre gyengébbek , legyen szó bármelyik kiadóról
1.
1.
crytek
Hm jó volt.

Ami király:

Pókemberek jönnek pcre mindkettő idén
Resi 4 Remake
Stray 0 day ps plusban tolható majd
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...