Végre meg is szólalnak a Nickelodeon All-Star Brawl hősei

  • Írta: gorien
  • 2022. június 6.
  • Letöltés
Link másolása
A Ludosity és a GameMill Entertainment régi hiányosságot pótol a Nickelodeon mesefiguráit tömörítő brawlerében: végre hallhatjuk is, ahogy SpongyaBob és a Tini Nindzsa Teknőcök szapulják egymást harc közben.

A tavaly megjelent Nickelodeon All-Star Brawlt sok kritika érte azért, amiért hiába vannak benne a csatorna legnépszerűbb figurái, azok némán pofozzák egymást, ami sokat levon az élvezeti értékéből. Hónapokkal később a Ludosity és a GameMill végre kijavítja ezt a hibát, a ma élesedő frissítéssel ugyanis végre hangot is kapnak a brawler harcosai.

A szinkronhangok teljes listáját a patch notesban találjátok, de a példa kedvéért álljon itt, hogy hallhatjuk Jim Cummingsot Zúzóként, Tom Kennyt SpongyaBobként, Richard Horvitzot Zimként, Frank Welker Garfieldként vagy David Kaufmant Danny Phantomként, szóval sok esetben visszatérnek a rajzfilmekből ismerős hangok.

A felszerelési tárgyakat is hozó frissítést egyelőre csak a PC-sek, PlayStation 4-esek, PlayStation 5-ösok, Xbox One-osok és Xbox Series X/S-ek élvezhetik, a Nintendo Switchen játszóknak még várniuk kell rá.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...