Következő játékát teaseli a Bloober Team

  • Írta: gorien
  • 2022. június 7.
  • Teaser
Link másolása
A Layers of Fear-játékok és a The Medium mögött álló Bloober Team készen áll következő címének leleplezésére. Az érdeklődés felkorbácsolására szánt bejegyzésük alapján továbbra is maradnak a horrornál.

A The Medium befejeztével a Bloober Team három projektbe vágott bele, ezt tavaly tudtuk meg Piotr Babiebo vezérigazgatótól, amikor felfedtek egy Unreal Engine 5-tel készülő Layers of Fear-játékot. Akármi is volt az, akkor ennél többet nem árultak el róla, ahogy a másik két alkotásról sem (amelyek közül az egyik talán egy Silent Hill 2-remake), de a csapat most újra megtörte a csendet.

Sok konkrétumot sajnos a friss tweetből sem tudunk meg. A hangzatos „Áss a felszín alá, és találd meg a félelmed forrását!” jótanácson és a hozzá mellékelt artworkön túl a Bloober annyit árult el, hogy a játékot hamarosan leleplezik.

Akár a már tavaly meglebegtetett Layers of Fear teljeskörű bemutatásáról legyen szó, akár valamelyik eddig ismeretlen projektről, könnyen megeshet, hogy a héten kezdődő nyári hírözönben a Bloober bejelentését is elcsípjük.

2.
2.
crytek
The Medium 0 day game passból adódóan nem lepődnék meg ha a MS showján lepleződne le...Bármi lesz várom ,minden játékuk tetszett
1.
1.
Jarl Balgruuf
A The medium amilyen hangulatosan indult szerintem olyan pocsék lett a második fele, kár érte.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...