SGF 2022: Overdose címen futhat Kojima következő horrorjátéka - frissítve!

  • Írta: szlav
  • 2022. június 9.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák szerint egy hátborzongató horrorjátékon dolgozik a Metal Gear-széria és a Death Stranding atyja, és van, aki már a projekt címét is ismerni véli. Hogy hangyzik az, hogy Overdose?

Tom Henderson ritkán lő mellé, ha szivárgásokról van szó, az úriember ráadásul ezúttal a saját két szemével látta a Hideo Kojima legújabb projektjét. Az ipari bennfentes egy korai felvételt kapott a japán játéktervező következő alkotásából, amely habár nem a nemrég lebuktatott Death Stranding 2 lesz, a postásszimulátor egyik szereplője azonban visszaköszön az egyelőre csak Overdose néven futó anyagban.

Margaret Qualley és Hideo Kojima a Death Stranding megjelenése előtt.

Henderson leírása szerint a videó egy sor sötét átjáróban kezd, amelyek falai közt egy zseblámpás női alakot láthatunk. Ez a karakter Margaret Qualley kiköpött mása - a színésznő ismerős lehet a Death Strandingből, ott ugyanis ő játszotta Mamát. Az alaphelyzetben TPS-nézetben pörgő videón úgy tűnik, hogy belső nézetes kameraopciót is kapunk, a szivárogtató beszámolója szerint azonban ennél sokkal többet nem tudhatunk meg, érkezik ugyanis egy váratlan jumpscare, utána pedig a következő feliratok tűnnek fel a képernyőn: "GAMEOVER" - "A Hideo Kojima Game" - "OVERDOSE".

Jó esély van rá, hogy a napokban hivatalosan is lelepleződik Kojima következő játéka, legyen szó akár a Death Stranding 2-ről vagy az Overdose-ról. A japán úriember a múlt héten Geoff Keighley-vel értekezett Zoomon, így könnyen meglehet, hogy a Summer Game Fest egyik adásán viszontláthatjuk őt. Tom Henderson szerint egyébként az sem kizárt, hogy az Xbox és a Bethesda műsorán lép majd fel az őrült játéktervező, nemrég ugyanis olyan pletykák is szárnyra kaptak az interneten, melyek szerint a redmondiak adhatják ki a Kojima Productions következő játékát.

Update! Időközben a Kojima Productions megkereste a Henderson információit publikáló lapot, hogy vegye le a cikket - erről a fent linkelt poszt végén olvashattok frissítésként. Habár a szerkesztőség visszautasította a kérést, ezt akár egy újabb bizonyítékként is elkönyvelhetjük arra nézve, hogy az Overdose valóban létezik.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

3.
3.
Viktor_The_Best
#2: Az nem lóverseny lesz hanem túladagolás... :)
2.
2.
Nate Hope
Akkor ezek szerint lóverseny is lesz benne.
1.
1.
nemfontos
Nekem tetszett a Death Stranding. A bővített kiadást már nem próbáltam, de az alapjáték nagyon jó volt. Várom a második részt. Az Overdose -ról meg jó volna ha látnánk is valamit. Legalább pár képet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...