Cyberpunk: Edgerunners előzetes és más finomságok a Netflix Geeked Weekről

  • Írta: fojesz
  • 2022. június 9.
  • Cooltúra
Link másolása
Gőzerővel dübörög a Netflix Geeked Week, ahol legutóbb a streamingszolgáltató animációs projektjei kapták a főszerepet - köztük a Cyberpunk: Edgerunners!

Az ígéreteknek megfelelően a Netflix Geeked Weeken mutatta meg magát először a Cyberpunk 2077 világában játszódó Cyberpunk: Edgerunners. A tíz epizódot magában foglaló animesorozatot a Trigger csapata szállítja, olyan alkotókkal a fedélzeten, mint Hiroyuki Imaishi rendező, Masahiko Otsuka és Yoshiki Usa írók, Hiroyuki Imaishi karaktertervező és Akira Yamaoka zeneszerző.

Az adaptáció szeptemberben landol a Netflix kínálatában, és egy teljesen új történetet mesél el egy utcagyerekkel a főszerepben, aki igyekszik túlélni a Cyberpunk mostoha világában, és ezért edgerunnerré - számkivetett zsoldossá - válik. A streamingszolgáltató egész héten át tartó eseményén megkaptuk hozzá az első előzetest, és egy rövid kedvcsinálót is megnézhettek belőle lentebb.

Mi történt még a Netflix Geeked Week harmadik napján?

A Netflix Geeked Week harmadik napján az animációs projekteké volt a főszerep. Bemutatkozott a Masters of the Universe folytatása, a Masters of the Universe: Revolution (kép), befutott az első kép a Skull Island (kép) animációs sorozatból, és a Junji Ito-féle Maniacről is szó esett (videó). Új évaddal jelentkezik az Inside Job (videó), belenézhettünk a The Dragon Prince (videó) negyedik szezonjába, az Arcane: Bridging the Rifts (videó) pedig a nagy sikerű sorozat kulisszái mögé enged majd betekintést. Az Entergalactic a szinkrongárdájával hallatott magáról (videó), bemutatkozott a Farzar (videó), megkapta az első látnivalóit az Exception (képek) és az Uncle from Another World (képek), valamint dátumot kapott a Seven Deadly Sins: The Grudge Of Edinburgh első része (december).

A teljes műsort alább láthatjátok!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...