SGF 2022: Még több gameplay a The Callisto Protocolból

  • Írta: fojesz
  • 2022. június 9.
  • Videó
Link másolása
A Summer Game Fest nyitóműsorát sem hagyta ki a The Callisto Protocol, amely a múltheti előzetes bővített változatával és egy rövid gameplay demóval jelentkezett ezúttal.

Úgy tűnik, a The Callisto Protocol az összes gamer eseményt végig fogja haknizni idén: a State of Play után a Summer Game Fest nyitóműsorán is ott volt a játék. Elsőként a legutóbbi előzetes bővített, szaftosabbra vágott előzetesével jelentkeztek a készítők:

Ezután egy közel háromperces gameplay jelenet következett, amely alapján még inkább meggyőződhettünk arról, mennyire hasonlít a Dead Space-re a játék - ami persze nem meglepő, hiszen a fejlesztést az a Glen Schofield vezeti, aki már abban a projektben is nyakig benne volt. Brutalitásból itt sem lesz hiány (happy endre ne is számítsatok!), és a Gripet is megcsodálhatjuk közelebbről, ami a helyi gravity gun lesz:

A The Callisto Protocol december 2-án jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

3.
3.
Gykrizsi
Ez is meg a Dead Space Remake, el vagyok kényeztetve :)
2.
2.
JohnSpartan
Azèrt örülök hogy ez mèg megjelenik PS4-re mert mèg jó ideig nem veszek 5-öt ès a kedvenc horrorom "Dead Space" nem fog megjelenni (amit nem sajnálok) de, pótolni jó lesz vele!
1.
1.
crytek
Ez nagyon jó lesz. Dead Space méltó ellenfele, sőt..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...