SGF 2022: Ezt hozta az idei Devolver Direct

  • Írta: szlav
  • 2022. június 10.
  • Rendezvény
Link másolása
Tegnap éjjel lepörgött a Devolver Marketing Countdown to Marketing, és habár a műsor relatíve kevés videojátékot mutatott, a vállalati seggfejek tovább bonyolódó története mindenért kárpótolt bennünket.

A végtelen marketingkampányoknak és a megállíthatatlan felvásárlásoknak hála a videojátékok világa a szingularitás visszafordíthatatlan spiráljába veszett. A Devolver zászlaja alatt minden platform, minden IP és az összes üzleti modell eggyé válik, ha akarjuk, ha nem. Play to Earn? Inkább Pay to Earn! Köszi szépen, Mecha-Suda51! 

Cult of the Lamb

Egy cuki rajzfilmes előzetessel és egy sor játékmeneti vágóképpel jelentkezett a Cult of the Lamb. Végre megtudtuk, hogy a démoni bárány szektája augusztus 11-én tör világuralomra, a játék demóját ráadásul már a Steamről le is tölthetjük. A játék megjelenik továbbá Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is.

 

Anger Foot

Nehéz belekötni az Anger Foot teaserébe. Iszonyatosan pörgő ólomzápor, pszichózist keltő zene, na meg olyan rúgások, amiktől még a legjobb nadrágok is kettészakadnának. A 2023-ban érkező játékról egyelőre nem sokat tudunk, de mivel a BroForce és a Genital Jousting csapata áll mögötte, mindenképp rajta tartjuk a szemünket.

 

Card Shark

Egy rövid előzetessel beköszönt a nemrég megjelent Card Shark is. Még Voltaire is megirigyelné ezt a történetet, hiszen az egész játék célja egyszerű: csaljuk végig magunkat a 18. századi Franciaország kártyaasztalain, és ami ennél is fontosabb, ússzuk meg az egészet ép bőrrel!

The Plucky Squire

A műsor legaranyosabb trailerét egyértelműen a The Plucky Squire kapta. A játék egy mesebeli kalandor, Jot történetét követi, aki egy képeskönyv lapjairól elszabadulva a valódi, háromdimenziós világban találja magát. A játék PC-re, Xbox Series X/S-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre készül.

 

Skate Story

Újra megmutatta magát a Skate Story, Sam Eng különös gördeszkás játéka. Nem mindennapi anyagról van szó, hiszen a játékban egy üvegből és fájdalomból összegyúrt démont alakítunk, aki kickflipezve vágja át magát az alvilág furcsán gyönyörű, pszichedelikus bugyrain.

Ezeket a címeket hozta tehát a Devolver Direct 2022-es felvonása. Ha azonban nem éritek be a fenti kivonattal, és szemtanúi akartok lenni a játékvilág összeomlásának, akkor a teljes műsort itt nézhetitek vissza:

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

2.
2.
Gykrizsi
#1: Bárány és Plucky nálam már most kötelező vétel. Magát a showt már meg sem néztem, múlt évi bőven fárasztó volt, de a címek mind indie gyöngyszemek.
1.
1.
Robilluma
Csak a szokásos, minden bemutatott játékuk különleges.
A Bárányszekta és a The Plucky Squire lazán ott lesznek az év legjobb indie játékai díjazásokon. A gördeszkás játék vizualitása is egészen varázslatos.
Aki agyalni vagy zúzni szeretne, azoknak meg ott lesz a kártyás game és az ajtórugdosós.
A Devolverben nem lehet csalódni ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...