Card Shark PC, SW

Kártyajáték a 18. századi Franciaországban, ahol a csalás is bevett szokás.

Idén nyáron sem maradhat el a Devolver Direct bemutató!

A Devolver Digital bejelentette, hogy idén nyáron is garantált az őrület: júniusban megrendezik a Devolver Direct játékbemutatót!

Card Shark teszt

Társadalmunkban többféleképpen is feljebb lehet jutni, de valószínűleg egy út sem olyan kalandos, mint a hivatásos csalóké. Ezt temérdek a könyv és film mellett videojátékokban, például a Card Shark esetében is átélhetjük.

SGF 2022: Ezt hozta az idei Devolver Direct

Tegnap éjjel lepörgött a Devolver Marketing Countdown to Marketing, és habár a műsor relatíve kevés videojátékot mutatott, a vállalati seggfejek tovább bonyolódó története mindenért kárpótolt bennünket.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten ráfordulunk a júniusra, szóval borítékolható, hogy nem sok látványos megjelenésre számíthatunk majd az elkövetkező időszakban. Azért nézzük meg, miből élünk mostanában!

Tőzsdén a Devolver, a Sony már be is fektetett

Zajlik az élet a Devolver Digital körül. Az indie projekteket felkaroló kiadó a minap tőzsdére ment, amivel többek között a Sony figyelmét is felkeltette, eközben pedig ő maga is újabb stúdiókat vásárolt fel.

Itt nézd vissza a Nintendo Indie World Showcase-t!

A Nintendo tegnap esti streamje kizárólag a kisebb, független fejlesztésű játékokról szólt. Több mint 20 cím mutatta meg magát a bemutató során, melyek közül néhányan már most elérhetőek.