SGF 2022: Lássuk, milyen bejelentéseket hozott az idei IGN Expo!

  • Írta: fojesz
  • 2022. június 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Az amerikai IGN idén is készült egy saját eseménnyel a Summer Game Fest apropóján, az IGN Expón pedig több mint negyven játék mutatta meg magát. Lássuk, hogy mi történt!

Aki szeretné, alább megnézheti teljes egészében is a műsort, lentebb pedig a megszokott módon szedtük össze, hogy milyen bejelentéseket és látnivalókat kaptunk.

Aliens: Fireteam Elite

Augusztus 30-án jön az Aliens: Fireteam Elite első nagyobb kiegészítője, a Pathogen, amelyben három új küldetés és mutálódott xenomorphok várják a játékosokat.

Autopsy Simulator

Boncolószimulátorunk még pont nem volt, de novemberben érkezik egy ilyen is a Steamre. Az új trailerben még a háttérsztorira is fény derül.

Beneath Oresa

Új előzetessel jelentkezett a roguelike deckbuilder, amely a bossfightokból ad ízelítőt.

Block Buster VR

Kaijuként rombolhatunk majd ebben a Meta Quest 2-exkluzív VR-játékban.

Block N Load 2

Újra bemutatkozott a Block N Load 2, hamarosan pedig a zárt bétája is elérhetővé válik. Team Fortress-szerű összecsapásokat ígér ez a lövölde, csak éppen voxeles körítést és rombolhatóságot kapott.

Coral Island

A gazdálkodós életszimulátorokkal Dunát lehetne rekeszteni: itt van egy újabb, a Coral Island október 11-én landol Early Accessben.

Core Keeper

A Pugstorm és a Fireshine sandbox játéka dedikált szervertámogatást kapott, a The Sunken Sea frissítés pedig egy vízalapú biómot hozott a játékosoknak.

Dinkum

Olyan, mint az Animal Crossing, csak ausztrál: az életszimulátor július 14-én veszi be a Steam Early Acces-részlegét.

DNF Duel

Június 28-án érkezik PC-re, PS4-re és PS5-re a DNF Duel, nézzünk meg gyorsan, hogy milyen játékmódokat ígér.

Evotinction

Az Evotinction egy hackelős lopakodós játék, amelyben egy elszabadult AI-t kell megállítanunk. Az új trailer ad ízelítőt belőle, hogyan:

Forever Skies

Új gameplay kedvcsinálóval jelentkezett a posztapokaliptikus túlélőjáték, a Forever Skies. Kapunk ízelítőt a repülésből és a betegségekből, és néhány eszköz is megmutatja magát.

Freaked Fleapit

A Freaked Fleapit egyszerre ritmusjáték, dungeon crawler és randiszimulátor, az egyik főszereplőt pedig LilyPichu szólaltatja majd meg.

Glitch Busters: Stuck on You

Ebben a multiplayer lövöldében internetes glitcheket alakítunk - Nier Replicant- és Dragon Quest-veteránok fejlesztik.

Gori: Cuddly Carnage

Nem tudunk betelni ezzel a játékkal: egy cuki kiscica légdeszkán közlekedve vadászik gonosz unikornisokra.

Ground Divers

A klasszikus Dig Dug ihlette a Ground Diverst, csak éppen jó alaposan megtömték RPG-s elemekkel. Június 30-án jelenik meg Nintendo Switchre.

Gungrave G.O.R.E.

Újabb kedvcsinálóval jelentkezett az ősszel megjelenő Gungrave G.O.R.E. Nem finomkodik!

Hype Squad

Kíméletlen arénaharcok várnak minket a Hype Squadban, ahol a közelharcban is jeleskednünk kell. Június 13-20. között zajlik az alfatesztelése a Steamen.

Lifeless Moon

2023 első negyedében jelenik meg PC-re, PlayStationre és Xboxra a Lifeless Planet folytatása.

MADiSON

Július 8-án jelenik meg a MADiSON. A horrorjáték most egy újabb sztoritrailert villantott a nagyérdeműnek:

 

Moonscars

A Moonscars csatlakozik a 2D-s soulslike-ok egyre népesebb táborához: az új előzetes mesél a sztoriról, a bossokról és a képességekről is.

No Place for Bravery

Szeptember 22-én jelenik meg PC-re és Nintendo Switchre a No Place for Bravery, amely egy 2D-s pixelart játék - érdekessége, hogy a harcrendszerét a Sekiro inspirálta.

Orx

Kártyajátékos mechanikákkal felvértezett városépítő az Orx, amely augusztusban jelenik meg. Az új trailer a frakciókat is bemutatja:

Outbreak Island

A harmadik negyedévben jelenik meg az Outbreak Island, amely egy zombis túlélőjáték lesz - igaz, itt a legfontosabb eszközünk a fényképezőgépünk lesz.

Project Warlock II

Meglepetés! Már elérhető a Steamen és a GOG-on a Buckshot Software és a Retrovibe boomer shooterének korai hozzáférésű kiadása. Ez a verzió hat pályát tartalmaz, ezek pedig mind tízszer nagyobb, mint az előző rész bármelyik szintje.

Quiet Farm

Nem sok akció-kalandjáték van, ahol egy tehénnel kell megmentenünk a világot, de a Quiet Farm egészen véletlenül pont ilyen.

Ratten Reich

Első világháborús stratégia - csak itt patkányok, egerek, csótányok és gyíkok vívnak egymással. Így kell elképzelni:

River City Saga: Three Kingdoms

A brawlersorozat új része a kínai történelemből merít ezúttal - nézzünk be is bele!

Roots of Pacha

A kőkorszaki életszimulátor már szerepelt a Day of the Devs műsorában - töltsétek le a frissen megjelent demóját, és próbáljátok ki!

Rose & Locket

Stílusos akció-platformer vadnyugati körítéssel, élőholtakkal. Októberben kapjuk meg a demóját.

SacriFire

A Pixelated Milk bejelentette, hogy 2023-ban érkezik a JRPG-je PC-re - konzolokra később várható. Az új trailer három helyszínt mutat be.

Ship of Fools

Nem csak PC-re, de PS5-re, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre is megjelenik a kooperatív mókára kihegyezett, hajóvédős Ship of Fools.

Starkeepers

2023-ban érkezik meg a Steam Early Access-szekciójába ez az MMORPG, amelyben vikingszerű antropomorf állatok kapják a főszerepet, a feladatuk pedig az lesz, hogy megvédjék a világot a kozmikus fenyegetésektől.

Super Zoo Story

Állatkertmenedzsment Stardew Valley módra:

Superfuse

Szuperhősös dungeon crawler testreszabható képességekkel - a korai hozzáférésű változat idén ősszel landol a Steam kínálatában.

The Last Worker

Belső nézetes kalandjáték, amely igen impozáns szinkrongárdát hoz magával - még Jason Isaacs is szerepel benne! A demója már tölthető is.

The Unliving

A The Unliving akció-szerepjáték és RTS egyszerre: egy nekromantát irányítunk benne, akivel élőhalottsereget építünk. Október 31-én jön a Steam Early Accessbe.

The Walking Dead: Last Mile

Az új The Walking Dead-játékot "interaktív élményként" hirdetik, és ahogy azt a mellékelt ábra mutatja, mindenféle kellemetlen döntési helyzetben kell majd helytállnunk. A megjelenése július 11-én várható.

There is No Light

Brutális hack & slash pixelart grafikával - szeptemberben jelenik meg. Az IGN Expóra egy animációs trailer jutott:

Trail Out

A Halálos iramban-rajongók álma: ebben az autós játékban legalább annyit számítanak a látványos robbanások, mint maga a vezetés. A demója már tölthető is!

VergeWorld

A PS1-éra ihlette a PC-re készülő VergeWorld látványvilágát, amely egy sci-fi versenyjáték lesz - na, nem a békés fajtából. Procedurálisan generált pályákon csapathatjuk majd, és természetesen fejleszthetjük is a járgányunkat.

Vice NDRCVR

A nyolcvanas évek drogkartelljei ellen küzdünk (vagy éppen segítjük majd őket) úgy, hogy a számítógépes rendszereikben turkálunk, és bizonyítékokat keresünk.

Voidtrain

Októberben a Steamen is elérhetővé válik az interdimenzionális túlélőjáték, a Voidtrain. Az Epic Games Store-ból már tavaly augusztus óta beszerezhető.

Wanderlost

A Wanderlost egy újabb túlélőjáték lesz: a zombikkal és a pixelart grafikával nem lehet mellélőni, ugye?

Wanted: Dead

Sztorielőzetessel jelentkezett a Wanted: Dead - az idei év utolsó negyedében érkezik PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

4.
4.
KillerKim
Trail Out demót próbáltam,nem rossz.Q2 a megjelenési dátum free race kissebb stori mókával lesz benne.Késöbbre terveznek coop,split screen módokat.Árazás 20-30 euró. Irányítása controllerrel tiszta burnout2,destruktion derby2.
3.
3.
Robilluma
Hú de jó volt a felhozatal :D
Végre egy arpg-t is látni, a Superfuse gyorsan kívánságlistás lett.
A Beneath Oresa és a Ship of fools is tetszett, rogue-lite, kártyás, turn based, akció, sokmindent rá lehet fogni egyikre másikra, viszont mindkettőre igaz h nagyon szépek.
A pixelesebbek közül a platformer Moonscars és a 3D No place for bravery jött be.
És mi volt ez itt a végén? xDDDDDDD A Wanted: Dead. Kjóóóó
2.
2.
Shao Kahn
Nekem ezekből csak a Wanted Dead és a Gungrave Gore kell, végre kaptak megjelenési dátumfélét!
1.
1.
crytek
Beszarás mennyi jóság van ezek között....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...