Wanted: Dead PC, PS5, XSX

A Ninja Gaiden és a Dead or Alive egykori fejlesztőinek új játéka nem hazudtolja meg magát.

Wanted: Dead - középpontban a harcrendszer

Az amerikai IGN jóvoltából egy exkluzív betekintő videót kaptunk a hamarosan megjelenő Wanted: Deadről, melynek középpontjában a játék harcrendszere áll.

Befutott a Wanted: Dead gépigénye

A Ninja Gaiden és a Dead or Alive egykori fejlesztőiből verbuvált Soleil stúdió legújabb játéka baráti gépigényt kapott.

Kiadós gameplay videón a Wanted: Dead

A Ninja Gaiden és a Dead or Alive egykori fejlesztőiből verbuvált Soleil tagjai most fél órán keresztül mesélnek a készülő játékukról, miközben játszanak vele.

SGF 2022: Lássuk, milyen bejelentéseket hozott az idei IGN Expo!

Az amerikai IGN idén is készült egy saját eseménnyel a Summer Game Fest apropóján, az IGN Expón pedig több mint negyven játék mutatta meg magát. Lássuk, hogy mi történt!

Új előzetest kapott a Wanted: Dead

A Ninja Gaiden és a Dead or Alive egykori fejlesztőiből verbuvált Soleil egy sötét sci-fi Hongkongba vezet el minket a Wanted: Deadben. Ahol Hanna Stone hadnagy megjelenik, ott sok vér fog folyni, ezt az új előzetes is bizonyítja.

Véráztatta előzetesen a Wanted: Dead

Hivatalosan is bemutatkozott a 110 Industries és a Soleil első közös játéka, a Wanted: Dead, aminek azaz érdekessége, hogy a Ninja Gaiden és a Dead or Alive egykori fejlesztői dolgoznak rajta.