SGF 2022: Napra pontos dátumot kapott a Scorn

  • Írta: fojesz
  • 2022. június 12.
  • Megjelenés
Link másolása
Úgy tűnik, idén tényleg véget ér a várakozás, és megjelenik a régóta várt horrorjáték, a Scorn. Kaptunk egy új trailert is hozzá, ezt is mutatjuk!

A Microsoft műsorán derült fény a Scorn napra pontos megjelenési dátumára: ez alapján a játék október 21-én jelenik meg PC-re és Xbox Series X/S-re, és a Game Pass kínálatában is elérhető lesz.

Az Ebb Software horrorjátékában egy labirintusszerű világot fedezhetünk fel, és bár a fejlesztés a fejtörőkkel és az akcióval sem fog spórolni, a legerősebb érv mellette mégis az, hogy a világát H.R. Giger munkássága inspirálta. Ezt a fenti gameplay előzetesben is leellenőrizhetitek!

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

5.
5.
Extol
Akárhogyan is, ez nagyon durva lesz. Talán pár év múlva ki tudom próbálni.
4.
4.
crytek
#3: Ha leköti az embert bármeddig. Bár máshol már mondtam szerintem ez max ilyen 4-6 órás dolog lesz...
3.
3.
Robilluma
A PC Gaming Show-n a narrátor elmondta h nem lesz egyetlen dialógus sem a játékban! A sztori'vezetés' a környezetünk feladata lesz. A groteszk biomechanikai eszközök fognak minket terelgetni és 'mesélni'. Szóval ez egy néma, survivor, puzzle game lesz a saját elborult világában.
Ennek nagyon nem örülök. Vajon meddig bírja egy játékos full csendben, egy emberi hang és bármilyen sztori nélkül egy hatalmas rohadó emmentáli belsejében a fejtörők nyomozgatását???
Pedig az első trailerek után mennyire vártam ezt a játékot. Pozitív irányba vagyok elfogult, mégis nagy buktát érzek.
2.
2.
Ganzer
Ne legyen igazam, de ezt max az art design fogja elvinni a hátán, mert hogy az eddig látottak alapján a gameplay dögunalom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...