SGF 2022: Érkezik a Resident Evil: Village első sztori DLC-je

  • Írta: RangerFox
  • 2022. június 14.
  • Letöltés
Link másolása
A Capcom új sztorialapú DLC-t jelentett be a Resident Evil: Village-hez, mely a Shadows of Rose alcímet fogja viselni. Ezen felül egyéb érdekességekkel is szolgált a kiadó a játékkal kapcsolatban.

A Capcom Showcase alatt lelepleződött a Resident Evil: Village első sztorialapú DLC-je, a Shadows of Rose. A történet természetesen Rose karakterére fog fókuszálni, a megjelenési dátuma pedig október 28. Ezen felül bejelentették a The Mercenaries játékmód új kiegészítőjét is, az Additional Orderst, mely új pályákkal és játszható karakterekkel bővíti az eddigi felhozatalt. 

Végezetül kiderült, hogy a Resident Evil: Village teljes egészében játszható lesz külső nézetből is. Ezt az opciót, illetve a fentebb említett két DLC-t is tartalmazni fogja a Winter's Expansion nevű kiegészítőcsomag. Ha az alapjátékkal együtt szeretnénk megvásárolni, akkor kiadó a játék Gold Edition kiadásával ezt is lehetővé teszi számunkra. A játék kiegészítője, valamint a Gold Edition október 28-án válik elérhetővé.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...