Musical lehet a Joker 2, Lady Gaga is szerepet kaphat

  • Írta: szlav
  • 2022. június 14.
  • Cooltúra
Link másolása
Úgy tűnik, érdekes fordulatot vesz a Joker: Folie à Deux. A pletykák szerint a 2019-es Joker folytatása egy musical lesz, és jó esély van rá, hogy Lady Gaga is szerepet kap Joaquin Phoenix mellett.

Váratlan híreket hozott a The Hollywood Reporter a Joker: Folie à Deux kapcsán. A magazin forrásai szerint Todd Phillips ismét egy eddig sosem látott szemszögből mutatja majd be Batman őrült nemezisét. A 2019-es film egy komor karakterdrámaként mesélte el Arthur Fleck történetét, a folytatás azonban valami egészen más lesz - ha hihetünk a híresztelésnek, akkor Folie à Deux egy zenés darab, egy egészestés musical lesz.

A zsánerváltás már önmagában is megér egy misét, érkezett azonban egy másik hasonlóan érdekes hír is. A pletykák szerint ugyanis a Warner és Todd Phillips csapata jelenleg Lady Gagával tárgyalnak a filmprodukció egyik szerepe kapcsán. Ezen a ponton persze csak spekulálhatunk, de egyáltalán nincs kizárva, hogy az énekes Harleen Quinzel, azaz Harley Quinn szerepét öltheti magára a Joker folytatásában. Ezzel máris értelmet nyerne a film alcíme is, amely két ember, egy domináns és egy szubmisszív személy közös pszichózisára utal.

6.
6.
zoli12i
Huh, frászt kapok minden musicaltől.Ráadásul ettől a nőtől is a fára mászok.
De hátha Todd újra meg tud minket lepni.
5.
5.
Slik
hat ha belegondoltok olyan magas szintre emelte az elso filmmel a dolgot h nagyon nehezen tudna felulmulni... ezert mint muveszi fogas remek otlet h valtoztat rajta mert konnyebb lesz hozni egy ilyen fura musicalt mint meg egy ennyire eros dramat ujra
3.
3.
PS4jacksony
Hááát ez érdekes lesz biztos . . . Nekem nem jön be így első hallásra de mindent meg lehet csinálni HA JÓL csinálják meg ...
2.
2.
Kamukaze
TALÁN.. ha képes lenne hozni egy Tim Burton: Sweeney Todd szintet
1.
1.
markoci555
Nem mondom hogy már most temetem, de ez számomra iszonyatos hír... egyszerűen nem jön be a legtöbb musical, nagyon nagy színvonalat kell hoznia, például egy Hegedűs a háztetőnt, és Lady Gaga-t meg még pluszban nem kedvelem.
Pedig imádtam az első zenéit, a legkisseb aláfestő cuccot is, például a mai napig, ha olyasmi ritmikus dörömbölést hallok, akkor eszembe jut a film végi feszült jelenet a talk show-ban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...