Roguelite-játékmóddal bővül az Assassin's Creed: Valhalla

  • Írta: szlav
  • 2022. június 14.
  • Letöltés
Link másolása
Kissé vérszegényre sikeredett az Assassin's Creed tizenötödik évfordulóját ünneplő adás, de azért így is akad egy-két finomság. A legizgalmasabb újdonságoknak a Valhalla rajongói örülhetnek.

Tizenöt éves lesz idén az Assassin's Creed, így be kell vallanunk, titkon arra számítottunk, hogy a Ubisoft bejelenti a széria első epizódjának remasterelt kiadását. Sajnos hoppon marattunk, csupán az Assassin's Creed: Valhalla és az Origins újdonságaira fókuszált a show. Lássuk is őket!

A stream legnagyobb bejelentéseként a Ubisoft leleplezte az Assassin's Creed: Valhalla következő ingyenes frissítését. A The Forgotten Saga névre hallgató update során ismét Niflheimba látogathatunk, hogy egy vadonatúj roguelite-játékmódban szálljunk szembe az alvilág lakóival. Ezen kívül idén újabb játékbeli fesztiválokra, kihívásokra, páncélszettekre és egy új felfedezhető sírkamrára számíthatunk, illetve az ígéretek szerint még idén megjelenik a Valhalla negyedik, s egyben utolsó fizetős DLC-je is. További jó hír, hogy standalone verziót kap a Discovery Tour: Viking Age is, így hamarosan önállóan is elérhetjük majd a korabeli történelmet bemutató oktatóeszközt.

Nemrég 60 fps-re kapcsolt az újgenerációs konzolokon az Assassin's Creed: Origins, így a fejlesztőknek volt mivel játszaniuk az élő adás során. Ennél viszont sokkal izgalmasabb a hír, miszerint a hétvégén mindenki belekóstolhat az egyiptomi kalandba, június 16-tól kezdve ugyanis négy napon át játszhatjuk ingyenesen a játékot. A fentiek apropóján egyébként néhány egyiptomi témájú kozmetikai extrával gazdagodhatnak a Valhalla játékosai.

Ez volt tehát az Assassin's Creed nagy évfordulóját ünneplő mai adásban, az ígéretek szerint azonban ezzel a Ubisoft még nem tett pontot a dolog végére. Szeptemberben újabb bejelentések várhatók, amelyek az ígéretek szerint végre azt is leleplezik, hogy merre tart a továbbiakban a széria.

A mai teljes műsort itt nézhetitek vissza:

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...