Egy "Pro" kontroller is készülhet a PS5-höz

Link másolása
Egy jólértesült bennfentes információi szerint új hardver készül a Sony háza táján, ami egy kibővített funkciókkal rendelkező "Pro" kontroller lesz PS5-höz.

Tom Henderson számtalan szivárogtatást és pletykát közölt már, amiknek a legnagyobb része sorra beteljesült, így érdemes egy kis figyelmet szentelni a legutóbbi értesüléseinek, miszerint készül egy "Pro" kontroller a PlayStation 5-höz. A DualSense kontrollereket nyilván senkinek sem kell bemutatni, a haptikus visszajelzés és az adaptív ravaszok egészen új szintre emelték a játékélményt. Henderson szerint a "Pro" kontroller még ennél is magasabbra fogja helyezni a lécet, hiszen cserélhető analóg karok, állítható ravaszok, cserélhető markolat, valamint a felhelyezhető hátsó gombok sem fognak hiányozni a kontroller repertoárjából.

Egyszóval a Sony igyekszik egy, az Xbox Elite-hez hasonló kontrollert készíteni. Henderson már látta a róla készült prototípusterveket is, és információi szerint a Sony hamarosan le is leplezi a legújabb hardverét. Állítólag a Sony még ebben a hónapban új hardvert fog bemutatni, ami egészen biztosan nem konzol lesz. Lehet, hogy épp a PS5 Pro kontrollerre céloztak?

14.
14.
nemfontos
#13: Hát pedig az még annyira sem volt kényelmes mint az újak.
Ott még az ár is probléma, mert még egy aksi sincs benne, mégis annyit kell fizetnem érte, mint a sony -nál amiben pedig van.
13.
13.
hoaw
Amióta az első xbox joy a kezembe került, azóta egy kényelmetlen hulladék bármelyik duallshock kontroller a számomra.
12.
12.
Marcus88
#9: Az enyém 8 órát simán bír,kicsit el vagy tévedve!
11.
11.
PS4jacksony
Elvárnék minimum 10 óra üzemidőt és nagyon masszív alkatrészeket csinálják meg jól na ne kelljen driftelésekről olvasni .
10.
10.
mephi
#6: Sajnos már az egyik PS5 és az XBox kontrollerem is cserélni/javíttatni kellett.
Szerencsére már a következő szériából kaptam a PS5 kontrollerből, ahogy Te is írtad úgymond a színes darabokból.
9.
9.
Fata Morgana
Amíg nem tudnak normális kontrollert gyártani, szerintem hanyagolni kellene a PRO-t, majd ha nem a ravaszokon támaszkodik a kontroller + többet bír 3-4 óránál akkor elhiszem, hogy nem egy viccről van szó.
8.
8.
nemfontos
Még valami. Iparági információk szerint a mikrokapcsolós probléma még a korábbi xbox elite -et is érinti, azt is ugyanolyan gagyiból építették belülről, mint az összes többit manapság.
7.
7.
nemfontos
#3: Itt érdemes megjegyezni, hogy a két cég ugyanazokat a - sokszor gagyi - alkatrészeket pakolja a termékébe, így a piacnak sokkal mélyebb problémái vannak ezen a téren, mint azt elsőre gondolnánk. Az a baj, hogy 1$ haszonért ezek a nagyvállalatokat hajlandóak kockáztatni, hátha elsiklik. Nagy kár. Remélem hosszú távon elegendő lesz a nyomás rajtuk ahhoz, hogy változtassanak a beszállítói láncon.
6.
6.
nemfontos
#2: Már van új revízió belőle. A színes darabok, valamint az ugyanakkor piacra kerülő fehérek is tartalmaznak módosításokat. Hosszú távú használati tapasztalatok egyelőre nincsenek vele értelemszerűen. Nekem egyébként az első szériással sem volt. Azt kaptam a géphez.
3.
3.
cyberstaker
Az egyik PS5 kontrollerem 3 óra játék után adta meg magát, úgy hogy felőlem jöhet a PRO verzió... Xbox kontrollerem meg random lecsatlakozgatott a windowsról :D Szégyen!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...