Visszatért a Lollipop Chainsaw - bármit is jelentsen ez

  • Írta: fojesz
  • 2022. június 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A jelek szerint új kiadónál kötött ki a Lollipop Chainsaw, a cég vezetője pedig be is jelentette, hogy a cím "visszatért". Azt viszont még nem tudjuk, hogy ez mit jelent valójában.

A jelek szerint hamarosan valami történni fog a Lollipop Chainsaw háza táján. Nemrég Yoshimi Yasuda, a játékot kiadó Kadokawa Games egykori vezérigazgatója új céget alapított, a Dragami Games egyik címe pedig a Lollilop Chainsaw lehet: "A Lollipop Chainsaw visszatért a Dragami Games által" - üzente Yasuda a Twitteren minden különösebb konkrétum nélkül.

Vagyis nem tudtuk meg, hogy mit a jelent a visszatérés, nem jelentettek be semmilyen remastert, remake-et, folytatást vagy akár egyszerű újramegjelenést sem; az eredetileg PS3-ra és Xbox 360-ra Lollipop Chainsaw ugyanis nem játszható az újabb konzolokon, és PC-s verzió sem volt hozzá, vagyis igen nehézkesen lehet csak hozzáférni mostanában.

A zombiinvázióval harcoló pomponlány kalandja egyébként épp mostanában volt tízéves, a visszatérésre a játék atyja, Suda51 sem tért ki a jubileumot ünneplő posztjában.

Érdekesség, hogy a Lollipop Chainsaw társírója a Galaxis Őrzői-filmeket is jegyző James Gunn volt.

3.
3.
crytek
PC-s port jó lenne. Elvoltam vele boxon
2.
2.
Heldengeist
#1: Én vagy 2 éve Japánból rendeltem meg PS3-ra. 3 ezer forintért szállítással együtt hazajött a Premium Edition. A borító és a kézikönyv japán, de a játék tud angolul.

Szerk.:
Közérdekű közlemény, amúgy ingyen van GoG-on a Beautiful Desolation
https://www.gog.com/game/beautiful_desolation
1.
1.
Nothing
Én egy remaster-re tippelnék. Anno kimaradt, ma meg már esélytelen hozzájutni emberi áron, úgyhogy nem is bánnám.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...