Úgy tűnik, nincs már messze a Skull & Bones megjelenése

  • Írta: fojesz
  • 2022. június 20.
  • Pletyka
A jelek szerint tényleg nincs már messze a Skull & Bones megjelenése, erről árulkodik legalábbis, hogy a minap újabb országban kapott korhatárbesorolást a játék.

Most már minden jel arra mutat, hogy a közeljövőben megjelenhet végre a régóta halogatott Skull & Bones. A multiplayer-orientált kalózos játék kapcsán már a Ubisoft is azt kommunikálja, hogy egy éven belül elrajtolhat, az előzetes tesztekről kiszivárgó gameplay felvételek és a megszaporodó korhatárbesorolások azonban arra utalnak, hogy a franciák nem fogják sokáig húzni a dolgot, és a premier itt van a kanyarban.

Most egy Reddit-felhasználó szúrta ki, hogy a múlt hónapban született koreai értékelés után a brazilok is bevizsgálták a játékot, ráadásul ők nem csak a PC-s verzióról tettek említést a weboldalukon, hanem a PS5-ösről, az Xbox Series X/S-esről és a stadiásról is. Ennél több részletet sajnos nem árult el az adatlap, de meglepődnénk, ha a következő hetekben nem rukkolna elő a Ubisoft valami látványosabb bemutatóval!

5.
5.
crytek
#4: Pont ezért szóba se jöhet mert nem igazi single.

Biztos nehéz lett volna úgy megcsinálni hogy kikapcsold inditásnál a fos netes cuccokat és csak egyedül csapathassad mindenkitől függetlenül.
4.
4.
Grabowsky30+
#2: Bár az nem igazi single, de Sea of thieves?
3.
3.
Ooorky
#2: Azokat én is szerettem, ha jól emlékszem vmi kis orosz fejlesztőcsapat tolta őket 1-2 évente.
2.
2.
crytek
Kár hogy kihaltak az ilyen hajózók a tengeren és lövöm a hajókat és szárazföldön tps-be kardozok single játékok... Pedig volna rá igény bőven..
1.
1.
NemecsekErno
na persze...

Bár az AC:Black Flag volt az egyik legjobb játék a sorozatból, és a képek alapján arról koppintottak egy jó pár részletet, de ismerve az Ubi munkásságát egy multis, grindigolós, unalmas bughalmaz lesz az egész...

Szóval ilyen alacsony elvárással csak felfelé vezethet az út!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...