Úgy tűnik, nincs már messze a Skull & Bones megjelenése

  • Írta: fojesz
  • 2022. június 20.
  • Pletyka
Link másolása
A jelek szerint tényleg nincs már messze a Skull & Bones megjelenése, erről árulkodik legalábbis, hogy a minap újabb országban kapott korhatárbesorolást a játék.

Most már minden jel arra mutat, hogy a közeljövőben megjelenhet végre a régóta halogatott Skull & Bones. A multiplayer-orientált kalózos játék kapcsán már a Ubisoft is azt kommunikálja, hogy egy éven belül elrajtolhat, az előzetes tesztekről kiszivárgó gameplay felvételek és a megszaporodó korhatárbesorolások azonban arra utalnak, hogy a franciák nem fogják sokáig húzni a dolgot, és a premier itt van a kanyarban.

Most egy Reddit-felhasználó szúrta ki, hogy a múlt hónapban született koreai értékelés után a brazilok is bevizsgálták a játékot, ráadásul ők nem csak a PC-s verzióról tettek említést a weboldalukon, hanem a PS5-ösről, az Xbox Series X/S-esről és a stadiásról is. Ennél több részletet sajnos nem árult el az adatlap, de meglepődnénk, ha a következő hetekben nem rukkolna elő a Ubisoft valami látványosabb bemutatóval!

5.
5.
crytek
#4: Pont ezért szóba se jöhet mert nem igazi single.

Biztos nehéz lett volna úgy megcsinálni hogy kikapcsold inditásnál a fos netes cuccokat és csak egyedül csapathassad mindenkitől függetlenül.
4.
4.
Grabowsky30+
#2: Bár az nem igazi single, de Sea of thieves?
3.
3.
Ooorky
#2: Azokat én is szerettem, ha jól emlékszem vmi kis orosz fejlesztőcsapat tolta őket 1-2 évente.
2.
2.
crytek
Kár hogy kihaltak az ilyen hajózók a tengeren és lövöm a hajókat és szárazföldön tps-be kardozok single játékok... Pedig volna rá igény bőven..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...