Nagy bejelentéssel készül a Marvel a San Diegó-i Comic-Conra

  • Írta: gorien
  • 2022. június 25.
  • Cooltúra
Link másolása
Három év után újra részt vesz a Marvel a San Diegó-i Comic-Conon, és habár egyelőre nem tudni, mire készül, Kevin Feige szerint olyan nagy dobás lesz, amiért megéri visszatérni.

Idén július 21-24. között rendezik meg San Diegóban a Comic-Cont, és az már biztos, hogy a Marvel is részt fog venni rajta. Ez a nálunk július 7-én premierező Thor: Szerelem és mennydörgés sajtókörútján derült ki, a Marvel Filmes Univerzum atyaúristene, Kevin Feige jelentette be. Három év óta először jelenik meg az eseményen a Marvel, és ha lehet hinni Feige-nek, megéri majd odafigyelni a mondandójukra.

2019-ben a filmes univerzum negyedik fázisát leplezték le ugyanitt, és Feige szavaival élve, „úgy hiszem, ha nem is minden, de majdnem minden, amit akkor megbeszéltünk, már be lett mutatva, úgyhogy ideje, hogy a jövőről beszéljünk”.

A negyedik fázis néhány filmje még tényleg hátravan, hiszen Thoron kívül még Hangya vagy Fekete Párduc új kalandját sem láttuk még. Hogy tényleg bejelentik-e az ötödik fázist, az persze a sugalmazásból még nem egyértelmű, de ahogy a tavalyi Disney Dayen is láttuk, egy darabig még el leszünk látva rendesen marveles projektekkel.

1.
1.
hedzsooo
Bejelentik a Secret Wars filmes feldogozasat, ami Gyuruk Ura trilogia szintu lesz hosszaban es minosegeben, ahol vegre az osszes marveles szuperhossel 1 tortenet kereten belul talalkozhatunk a mozikban is majd... OK, csak almodoztam 1 pillanatra. XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...