Trailert kapott a LEGO Star Wars: Summer Vacation

  • Írta: gorien
  • 2022. június 25.
  • Cooltúra
Link másolása
A LEGO Star Wars hősei idén is összegyűlnek egy különleges alkalomra: a téli és az őszi ünnep után egy nyári következik. Vagyis hát nem annyira ünneplés, mint a régen megérdemelt lazítás egy tengerpartbolygón.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Disney+-on idén sem maradunk LEGO Star Wars-film nélkül. Miután a sequel-trilógia legósított hősei felidézték a Holiday Specialt, majd Poe Dameron felfedezte a Sötét Oldal titkait a Terrifying Talesben, most vakációzni indul a bagázs – miközben azt is felemlegetik, hogy a franchise más szereplőinek miként sült el, ha kivettek egy szabadnapot.

Kelly Marie Tran, Anthony Daniels és Billy Dee Williams visszatérnek filmes szerepükhöz, míg Yvette Nicole Brown a The Freemaker Adventuresből ismerős Valeria hadnagyot szólaltatja meg újra. Rajtuk kívül természetesen mások is újráznak a korábbi LEGO Star Wars-különkiadásokból, “Weird Al” Yankovic pedig nemcsak, hangját adja egy karakternek, hanem még egy számot is írt a filmhez Scarif Beach Party címen – ezt az előzetesben is hallhatjuk.

A LEGO Star Wars: Summer Vacation augusztus 5-én jelenik meg a Disney+-on.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...