A The Boys miatt törölte az egyik projektjét Hideo Kojima

  • Írta: szlav
  • 2022. június 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Az évek során sok furcsaság kipattant Hideo Kojima koponyájából. Az egyik ilyen ötlet annyira hasonlított az Amazon szuperhősös tévésorozatához, a The Boyshoz, hogy a japán játéktervező inkább végleg jegelte azt.

Egy másik világban, ahol Eric Kripke és az Amazon stúdiói lassabban dolgoznak, Hideo Kojima videojátékot készített volna a szuperhősökkel szembeszálló halandókról. Legalábbis ezt állítja a japán játéktervező, aki azért hagyott fel egy régóta dédelgetett koncepciójával, mert a The Boys túlságosan hasonlított rá. Twitteren számolt be a félbehagyott projektről.

"Az első évad első három része után félbehagytam a The Boys című sorozatot, pedig azt hittem, hogy végig fogom nézni azt. Csak az első néhány epizódot fejeztem be, amik akkortájt jelentek meg, amikor épp egy régóta tartogatott projekt megvalósításába kezdtem volna bele" - árulta el Kojima, aki azt is elárulta, hogy ki alakíthatta volna a játék főszereplőjét.

"Ez a projekt végül nem készült el, mert túlságosan hasonló volt a koncepció (persze más helyszínnel és trükkökkel). Egy férfi-női baráti párosról és egy különleges detektívosztagról szólt volna, akik a színfalak mögött szembeszállnak a legendás hősökkel. Mads Mikkelsent képzeltem el a játék főszerepében."

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...