Októberben érkezik a Star Ocean: The Divine Force

  • Írta: szlav
  • 2022. június 29.
  • Megjelenés
Link másolása
Hat év kihagyás után idén ősszel újabb epizóddal folytatódik a Star Ocean sorozata. A Square Enix két kiadós előzetes mellett rántotta le a leplet a The Divine Force megjelenési dátumáról.

A Square Enix és a tri-Ace csapata tavaly októberben jelentették be a Star Ocean: The Divine Force érkezését, a rajongók pedig örülhetnek, hiszen a leleplezéstől számolva csupán egy évet kell várniuk az akció-szerepjáték megjelenésére. A mai előzetesek révén megtudhattuk, hogy október 27-én már el is merülhetünk Aster IV varázslatos science-fantasy világában.

A fenti kedvcsináló mellett egy második videóval is készült a veterán japán csapat. Úgy tűnik ugyanis, hogy "Mission Report" címmel egy olyan videósorozat indul a Square YouTube-csatornáján, amely mélyebben is megismertet bennünket a Star Ocean: The Divine Force világával és játékmenetével. Az első epizód a játék szereplőire fókuszál (beleértve a két játszható karaktert, Raymondot és Laeticiát is), illetve bemutatja, hogyan működik a szerepjáték látványos harcrendszere.

A Star Ocean: The Divine Force tehát október 27-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...