Holnaptól Xboxon is játszható a Solasta: Crown of the Magister

  • Írta: gorien
  • 2022. július 4.
  • Megjelenés
Link másolása
A Tactical Adventures ma bejelentette, hogy nem hagyja már sokáig Solasta nélkül az xboxosokat. Annyira nem, hogy holnap már kezükbe is vehetik a D&D-t voltaképp digitalizáló CRPG-t. Akár az Xbox Game Passen keresztül is.

A Dungeons & Dragonst szinte egy az egyben számítógépre ültető Solasta: Crown of the Magister tavaly jelent meg, a fejlesztőcsapat azonban azóta sem hagyta magára a CRPG-t. Kisebb-nagyobb frissítésekkel újabb és újabb lehetőségeket adott a játékhoz, nemrég egy vadonatúj hivatalos kampánnyal is gazdagabb lett, a fejlődés következő lépcsőfoka pedig az új platformokra terjeszkedés.

A Tactical Adventures ma jelentette be, hogy az Xbox One- és Xbox Series X/S-tulajok holnaptól már be is szerezhetik a Solastát, és annak minden eddig megjelent DLC-jét is megvásárolhatják. A két platform játékosbázisát sem választják el egymástól a fejlesztők, a cross-playnek hála a PC-sek és xboxosok együtt indulhatnak kooperatív kalandokra, ráadásul ha a host játékosnak megvan valamelyik DLC, annak tartalmával a meghívott barátok is szórakozhatnak.

A Solasta egyből elérhető lesz az Xbox Game Pass konzolos részlegén is, míg a PC-s előfizetők eddig is játszhattak vele.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...