Napi egymillió dollárt hoz a konyhára a Diablo: Immortal

  • Írta: szlav
  • 2022. július 5.
  • Biznisz
Link másolása
Negatív értékelések és hangos néplázadás ide vagy oda, a Diablo: Immortal mégis éppen olyan hatalmas pénznyomdának bizonyult, mint amilyenre a Blizzard a kezdetektől számított.

A Diablo: Immortalt már a leleplezése óta szorosan kíséri a negatív PR (ugye van mobiltelefonotok?), a megjelenése óta pedig a felhasználók minden idők legalacsonyabb pontszámával jutalmazták a Blizzard fejlesztését a Metacriticen. A mobilon és PC-n megjelent free-to-play anyag horrorisztikus pay-to-win húzásai lángba borították az internetet, a játékot azonban korai lenne temetni, hiszen a fentiek ellenére nagyon is szépen muzsikál a kasszáknál.

Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy az első két hétben több mint 24 millió dollárt hoztak a konyhára a mikrotranzakciók, a bálnák azonban a kezdeti roham után sem hagyták abba a költekezést. Az Appmagic (via MobileGamer.biz) adatai szerint nagyon is egyenletes (és kicsit sem kevés) a Diablo: Immortal folyamatos bevétele. A statisztikák szerint a premier után egy héttel ért a csúcsra a játék hozama, nem kevesebb mint napi 2,4 millió dollárral.

Az említett mérések óta eltelt újabb két hét, a játék megítélése pedig elérte a korábban említett mélypontját. A Blizzardnak azonban továbbra sincs oka az aggodalomra, a Diablo: Immortal ugyanis továbbra is bő egymillió dollárt termel napi szinten. A játék egyébként már az első hónapban több mint 10 millió letöltéssel büszkélkedhetett.

3.
3.
hedzsooo
#2: Az mindegy hogy szaggat, csak legyel benne biztos, hogy par extra dodot te is tudsz majd kuldeni szegeny Blizzardnak...:)
2.
2.
Csoki80
Jó vele játszani, a viág is jól néz ki. Csak ne szaggatna. . .
1.
1.
Zedas
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...