Csütörtökön mutatja meg magát újra a Skull & Bones

  • Írta: gorien
  • 2022. július 5.
  • Teaser
Link másolása
Remélhetőleg tovább nem hánykolódik már a Skull & Bones, és sikeresen révbe ér. A Ubisoft kitűzte annak a műsornak a dátumát, amelyen újra megmutatja a kalózos játékot.

Nemrég még csak pletykák szóltak arról, hogy hamarosan újra látjuk a már öt éve hánykolódó Skull& Bonest, de ma végre hivatalos igazolást nyertek a sajtós értesülések. A Ubisoft bejelentette, hogy július 7-én, 20 órától kell majd a YouTube-csatornájára lépnünk, hogy láthassuk a játékmenet leleplezését.

Aki negyedórával korábban már odakapcsol, azt további érdekességek is várják a franciák ígérete szerint, az előműsorban ugyanis „meglepetésekkel” készülnek, és a Ubisoft Singapore fejlesztői is bejelentkeznek majd.

A nagy leleplezés minden bizonnyal a platformlistát is rendbe teszi. Eredetileg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra lett bejelentve a játék, de a mostanában szivárgó korhatár-besorolásokban már PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és Google Stadiára teszik. Az is kiderül, hogy vajon tényleg idén novemberben érkezik-e a játék.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...