Michael Jordan lesz az NBA 2K23 egyik borítósztárja

  • Írta: fojesz
  • 2022. július 6.
  • Bejelentés
Ha már a címben is szerepel a 23-as szám, a 2K Sports úgy döntött, hogy a legendás Michael Jordan lesz az idei NBA 2K-játék egyik borítósztárja.

Idén sem maradunk NBA 2K-játék nélkül, és ha már úgy alakult, hogy a címben is szerepel a 23-as szám, a készítők visszahozzák Michael Jordant borítósztárnak. A legendás kosárlabdás egészen pontosan az NBA 2K23 különleges kiadásain feszít majd: ezek a Michael Jordan Edition és a Championship Edition elnevezést viselik majd.

Az új részről még sok részletet nem ismerünk, de az már biztos, hogy szeptember 9-én számíthatunk a megjelenésére. Visszatér a The Jordan Challenge is, amelyben Jordan karrierjének tizenöt emlékezetes pillanatát élhetjük át újra: ezek közül tíz már ismerős lesz, hiszen az NBA 2K11-ben látott kihívásokat kapjuk meg felújítva, míg öt teljesen. (Jordan már korábban is szerepelt az NBA 2K-játékok borítóján, az NBA 2K11, az NBA 2K12 és az NBA 2K16: Special Edition dobozán is láthattuk.)

Hogy az említett különleges kiadások pontosan mit ígérnek, az még nem világos, de az biztos, hogy az újonnan bemutatkozó Championship Edition mellé egy éves NBA League Pass-előfizetés is jár majd. A további részletekre (valamint az alapkiadás borítósztárjára és a pontos platformlistára) legkésőbb holnap fény derül valószínűleg, július 7-én indul ugyanis a játék előrendelése.


 
3.
3.
DarkLord
#2 Annyi, hogy aki online játszik az megveszi az új részt mindig. Én is ezért vettem csak meg, de most kihagyom ezt a részt, mert a 22-vel is lehet még tolni jövő év végéig. Jövőre, majd megveszem az új részt. Ha nem tolnám online, akkor tényleg egy is elég belőle simán, mondjuk a 14-et ajánlanám akkor, mert az már új gen-es rész volt meg eléggé el is találták az egészet. Ha régebbi, akkor meg a 11-et, ami szintén Jordan edition :). Fifa-ból vagyok, így hogy meg van a 14 az nekem bőség, mondjuk most plus-ba odaadták az új részt arra ránéztem néha, de a 14 szerintem bőségesen jó mai napig. Míg NHL-ből a 17 van meg az meg egy életre elég nekem szintén.
2.
2.
Heldengeist
#1: A 2009 volt az utolsó, amit megvettem. Igazából egyébként sem látom értelmét sűrűbben megvenni, mint ~5 évente. Kb. semmit nem hoznak evről évre, mint minimális grafikai fejlődést és az átigazolásokat. Egy pár eurós DLC-be beleférne az a pár új játékos és a mezcsere az átigazolókon.
1.
1.
DarkLord
Minden évben vagy két évente elmondom, hogy nem veszem meg az új részt stb. :D Se most meg itt van ez a Jordan cucc...(amúgy most nem veszem meg tényleg :D) nem nehéz kitalálni, hogy jövőre meg Kobe lesz a 24 miatt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...