NBA 2K23 Mobil, PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

A 2K 2023-as kosárjátéka.

NBA 2K23 teszt

Az évente újra és újra kiadott sportjátékok tengerében nehéz kiszúrni a valódi gyöngyszemeket. Az NBA 2K23 sem hibátlan, de mégis Michael Jordan könnyed eleganciájával ugrik ki a saját ligája soraiból.

A Rockstar után a 2K Gamest is feltörték

Keményen rájárt a rúd a Take-Two stúdióira az elmúlt napokban. A GTA VI hatalmas szivárgása után most a 2K Games ügyfélszolgálati csatornáit is feltörték.

Brit toplista: tovább menetel a Splatoon 3

Továbbra is erős eladásokat produkál a Nintendo legújabb játéka, de a Sony idei üdvöskéje, a Horizon: Forbidden West is szép számokat produkált a heti brit eladási listán.

NBA 2K23 - októberben jön az Apple Arcade-kiadás

Idén is készül a 2K Sports egy különleges kiadással az NBA 2K23-ból: az Apple Arcade-exkluzív Arcade Edition mikrotranzakciómentes kosárlabdázást ígér mobilokon.

Brit toplista: kapásból az élen rajtolt a Splatoon 3

Habár az eladásai elmaradnak az elődök számaitól, a sorozat történetében először a Splatoon 3-nak sikerült behúznia az aranyérmet a brit toplistán.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk friss premierek nélkül, a legfrissebb játékmegjelenési listánk a bizonyíték rá, hogy az uborkaszezon határozottan véget ért. Lássuk a felhozatalt!

NBA 2K23 - mit tartogat a MyCareer?

Idén sem hagyja ki a karriermódot az NBA 2K, az idei felvonás azonban egy feltörekvő tehetség helyett egy visszatérő veterán történetét meséli majd el.

NBA 2K23 - lehullt a lepel a Jordan Challange módról

Michael Jordan, minden idők talán legjobb kosarasa nemcsak az NBA 2K23 borítóján fog szerepelni, hanem külön játékmódot is kap a játékban.

Végre belenézhetünk az NBA 2K23-ba

Megérkezett az első mozgóképes kedvcsináló az NBA 2K-sorozat idei felvonásához - szűk másfél perces gameplay trailerrel rukkoltak elő a készítők.

NBA 2K23 - a PC-sek idén is az előző generációs verziót kapják

Az NBA 2K PC-s rajongói az elmúlt pár évben sajnos megszokhatták, hogy a 2K másodrangú állampolgárként kezeli őket. A platform portja ezúttal is a régi konzolgeneráció verziójának felel majd meg.