Két hét múlva érkezik a konzolos Bright Memory: Infinite

  • Írta: szlav
  • 2022. július 6.
  • Megjelenés
Link másolása
Már tényleg nem kell sokat várnunk arra, hogy a konzolokon is átélhessük a Bright Memory: Infinite látványos csatáit. Mindössze két hetet kell várnunk a portok megjelenésére.

A Bright Memory: Infinite kívülről sokkal érdekesebb játék, mint belülről, de ha valami igazán látványosra vágytok konzolon is, akkor van egy jó hírünk. A jelenleg csak PC-n elérhető FPS hamarosan Xbox Series X/S-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre is megjelenik - arra különösen kíváncsiak leszünk, hogy a Nintendo konzolján hogy szuperál majd a felhős rásegítés nélkül futó anyag.

Na, de mielőtt elkalandoznánk, vissza a hírünkhöz: habár nagyobb csinnadrattára egyelőre nem került sor, a játék megjelenési dátuma ma megjelent a japán Microsoft Store, PlayStation Store és Nintendo eShop oldalán is. Így tehát megtudhattuk, hogy a konzolos portok július 21-én jelennek meg mindhárom platformon.

Habár tartalmi eltérésekről egyelőre nem tudunk (hiszen a konzolos portok minden kozmetikai extrát tartalmaznak), a játék a platformoktól függően kétféle kiadásban kerül a boltokba. PlayStation 5-ön és Switchen a Gold Edition, az Xbox Series-konzolokon pedig kizárólag a Platinum Edition lesz megvásárolható. A Microsoft és a Sony újgenerációs gépein egyébként 60 fps és sugárkövetés mellett élvezhetjük a játékot, de bekapcsolhatjuk majd a 120 fps-es, ray tracingtől mentes módot is.

2.
2.
Neo1989
Igazából leszámítva, hogy nem egy könnyű játék.
Az vele a legnagyobb gond, hogy 2 max 3 óra alatt kijátszható.
Am FPS-nek kiváló.
1.
1.
crytek
Számomra érdekes, hogy egy ilyen kis game-et ne adott el a stúdió se a sonyak se a msnak az előfizetéses rendszerükbe..De ami 0 day nem történik meg majd később meg fog. Várjuk :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...