Egy rajongó megalkotta a Starfield csillagtérképét, és mi is kedvünkre felfedezhetjük

  • Írta: RangerFox
  • 2022. július 7.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy kreatív programozó elkészítette a Starfield előzetese alapján a játék 3D-s csillagtérképét, melyet mi is kedvünkre tanulmányozhatunk.

Ahogy korábban beszámoltunk róla, a Starfield 2023-ra csúszik, addig is be kell érnünk a legutóbbi 15 perces gameplay felvétel nézegetésével. Ha viszont kicsit más megközelítésből szeretnénk vizsgálni a Starfield univerzumát, akkor érdemes egy pillantást vetni Sebastian Werhausen Starfield Navigator alkalmazására, amelyben egy 3D-s csillagtérkép segítségével nézegethetjük a Starfield univerzumát. 

A programozó a játék előzetesében hat másodpercig szereplő térképet tanulmányozva alkotta meg a 3D-s csillagtérképet, melyben a beígért 100 csillagból ugyan csak 75 látható, viszont azokat három különböző kameranézetből is megcsodálhatjuk, továbbá láthatóvá lehet tenni a csillagok közti ugrási útvonalakat is. A Starfieldben egyébként több mint száz csillagrendszer ezernél is több bolygóját fedezhetjük majd fel, habár ezeken csak négy részletesen kidolgozott nagyváros lesz, valamint a játék fősztorija sem lesz annyira hosszú.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...