A hónap végén érkezik a Hitman 3 új pályája

  • Írta: szlav
  • 2022. július 8.
  • Letöltés
Link másolása
Másfél évvel a játék megjelenése után a Hitman 3 végre megkapja az első vadiúj pályáját. Friss előzetessel mutatkozott be az ingyenes frissítésként érkező Ambrose Island.

Az elmúlt másfél évben rengeteg tartalmi frissítést kapott a Hitman 3, a leglényegesebb újdonságokat azonban csak idén kezdi el leszállítani az IO Interactive. Habár a várva-várt roguelike-játékmód, a Freelancer megjelenését a stúdió áttolta az év második felére, a 47-es ügynök már ebben a hónapban jegyet vált Ambrose Island trópusi szigetére. A hajó július 26-án érkezik a kikötőbe.

 

Habár a dán fejlesztőcsapat nem sietett a bérgyilkosszimulátor első új helyszínével, az mindenképpen örömteli hír, hogy a DLC-misszió minden játékos számára ingyenesen letölthető lesz. Az eldugott kalózsziget természetesen új célpontokat, kihívásokat és feloldható jutalmakat is hoz magával, ráadásul a sztorira is érdemes lesz odafigyelnünk, a Hitman 3 eseményei előtt játszódó cselekmény ugyanis az ígéretek szerint befoltozza majd az alapjáték kisebb logikai buktatóit.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...