It Takes Two - megvan a hétmillió eladott példány is

  • Írta: gorien
  • 2022. július 9.
  • Biznisz
Link másolása
A Hazelight Studios újabb mérföldkövet ünnepelt meg az It Takes Two történetében. A kiváló kooperatív kalandjátékot már hétmilliónál is többen vitték haza.

Josef Fares és a Hazelight tavaly örvendeztetett meg minket a nagyszerű It Takes Two-val, amely idén február magasságában taszította le hivatalosan a trónjáról a stúdió eddigi legjobban fogyó játékát a maga 5 millió eladott példányszámával. A szám azóta is csak nőtt, a csapat tegnap jelentette be Twitteren, hogy már a 7 milliót is meghaladták.

A válni készülő házaspár varázslatos kalandjáról szóló játékot nemcsak a játékosok és a szakma szerette (a DICE Awards és a The Game Awards is az év játékának nevezte), de a videojátékok filmes adaptálásával foglalkozó d2j Entertainment is meglátta benne a fantáziát. Az adaptáció az Amazonra tart, az elkészítésében pedig a Seven Bucks Productions (Dwayne Johnson produkciós cége) és a Sonic-filmek írópárosa, Pat Casey és Josh Miller is besegít.

2.
2.
csoki0619
Azért ez elég hihetetlen szám egy kizárólag coop-ban játszható játéktól. Nem lennék meglepődve, ha kiderülne, h itt a friendpass-os példányok is bele vannak számolva.
1.
1.
crytek
Megérdemlik, mert az elmondások alapján remek játék. Munkatársammal akartak letolni ketten a game passba ,de aztán szokás szerint a műszakcsere közbeszólt :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...