Nagy bejelentésre készül a Relic Entertainment

  • Írta: szlav
  • 2022. július 11.
  • Teaser
Link másolása
Valami izgalmas készül a Relic Entertainment háza táján. A Company of Heroes 3 fejlesztői egy nagy leleplezést tábláztak be holnap estére.

Észak-afrikai sivatag, romos épületek, katonai sátrak, reflektorok és tankcsapdák, no meg a háttérben visszhangzó puskaropogás. A 24 órán át ketyegő, holnap este 7-kor lejáró visszaszámlálás kétségtelenül a második világháború afrikai hadszínteréhez kötődik. Vajon milyen bejelentésre készül a Relic Entertainment csapata? Tegyük gyorsan a könyvjelzők közé a Relic Twitch-csatornáját!

A fentiek alapján akár egy vadiúj cím bejelentésére is gondolhatnánk, de egészen valószínű, hogy valójában a Company of Heroes 3 kapcsán hallhatunk majd némi érdekességet. Habár a nagysikerű RTS-széria legújabb részében Itália gyönyörű tájait bombázzuk majd romosra, és az eddigi promóanyagok is szinte csak erre fókuszáltak, a stúdió korábban már többször megemlítette, hogy a játék a teljes mediterrán hadszínteret felöleli majd. Ebbe pedig jócskán beletartozik Észak-Afrika is, ahol az önjelölt generálisok hatalmas tankcsatákat vívhatnak majd.

Jó esély van tehát rá, hogy holnap alaposabban is szemügyre vehetjük az afrikai kampánytérképet, de azt sem bánnánk, ha lassan a pontos dátumát is megkapná a várhatóan még idén megjelenő stratégiai cím.

1.
1.
crytek
Kiadják az 1-2öt remaseteredbe kollekcióként :) Befosnék a szánalomtól
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...