Bemutatkozott a PlayStation Stars, a Sony új hűségprogramja

  • Írta: RangerFox
  • 2022. július 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sony így próbálja meghálálni a játékosok elkötelezettségét a PlayStation-konzolok iránt.

A Sony igyekszik meghálálni a játékosok hűségét és elhivatottságát a PlayStation brand iránt azáltal, hogy sorról sorra adja ki a fantasztikus single player játékokat, most viszont egy egészen más oldalról közelíti meg a játékosok jutalmazását. A PlayStation Stars program keretein belül a regisztrált felhasználók különböző kihívásokat teljesíthetnek, melyekért beváltható pontokat szerezhetnek. Ilyen kihívás lehet az, hogy csak simán belépünk a profilunkba, és elindítunk egy játékot, megszerzünk egy bizonyos trófeát, a PlayStation Store-on keresztül vásárolunk, vagy megnyerünk egy játékbeli bajnokságot.


Ezeket a megszerzett pontokat aztán a játékosok be tudják váltani akár egy PSN-egyenleg feltöltőkódra, vagy az úgynevezett digitális kollekcióban szereplő dolgokra, mely olyan digitális tartalmakat foglal magában, mint például a különféle PlayStation brandhez kapcsolódó témák vagy avatárok. Egyelőre még nincs információ arról, hogy mikor indul a PlayStation Stars program, viszont ez egy kiváló kezdeményezés arra, hogy a Sony megjutalmazza a hűséges és eltökélt rajongóit.

4.
4.
cobrausa24
#3: Részben egyetértek egyébként, az úgy tényleg nem volna rossz, csak nekem nincs kedvem 700ezer Ft körüli összeget kiadni olyan számítógépért, hogy olyan minőségben játsszak, mint a PS5-ön :D Úgyhogy problem nagyon nem solved a PC részen :D
3.
3.
Chdz
#2: Én pont ezért nem játszok konzolon MP-t, játszok PC-n ott ingyen van. Problem Solved..
2.
2.
cobrausa24
Csinálhatna olyat is a Sony, hogy például visszatenné ingyenesre a multiplayer játékot. Azért ez nagyon csúnya lépés volt tőle, amikor fizetőssé tette a PS4 megjelenésekor, ami még most is bosszant, hogy rákényszerül sok ember fizetni azért (tehát PS Plus-ért), amiért alapból nem is kellene és addig nem is kellett.

Nyilván ugyan olyan kapitalista cég, mint az összes többi, tehát nem a felhasználók öröme a fontos, hanem hogy az emberek adják nekik a digitális számocskát vagy virtuális számocskát (azaz a pénzt), ami szerint kielégül a Sony maga. Csak addig jó nekik a felhasználó, csak addig "barát", amíg tejelnek nekik, mint a tehenek. Aztán ezt is csinálják ugye a konkurensek, hiszen NEKIK jó lesz, mert de sok píz van belőle.
Én a legetikusabbnak ezt tartanám, hogy visszaraknák a multiplayer-t ingyenesen játszhatóvá (amit egyébként sem kellett volna úgymond elvenniük) és egyáltalán nem gondolom, hogy ettől éhen fog halni a cég.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...