Frissült a Rainbow Six: Siege roadmapje, sok funkció megjelenése csúszik

  • Írta: RangerFox
  • 2022. július 15.
  • Letöltés
Link másolása
A Rainbow Six: Siege Year 7 roadmapje komoly változásokon esett át, sok funkció megjelenése csúszik a negyedik szezonra.

A Ubisoft egyik legsikeresebb játéka, a Rainbow Six: Siege minden negyedévben új tartalmat kap, ezzel igyekezve frissen tartani és aktualizálni a tartalmát, próbálva megfelelni a játékosok elvárásainak. Minden év elején bejelentik az aktuális évre vonatkozó négy szezont, illetve a fontosabb újításokat, amiket az egyes szezonokra ígérnek. Ezek általában új operátorok, új térképek vagy térkép-átdolgozások, balanszolások, illetve új funkciók. 

Sajnos viszont az eredeti tervekkel ellentétben a Ubisoft nem áll úgy a munkálatokkal, hogy tartani tudja a kiírt ütemtervet, így számos harmadik szezonra tervezett újítást átcsúsztattak a negyedik, idei utolsó szezonra. Például az eredetileg harmadik szezonra tervezett új térképet, valamint a Ranked 2.0 átdolgozást is kénytelenek voltak csúsztatni. Szerencsére nem maradnak a játékosok frissítés nélkül, rengeteg balanszolást, új operátort és szezonális tartalmakat hoz magával a harmadik szezon.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...