A playstationösöknek még várniuk kell a Century: Age of Ashesre

  • Írta: gorien
  • 2022. július 18.
  • Csúszás
Link másolása
A Century: Age of Ashes mögött álló Playwing nemrég nagy tervekkel jelentkezett: három új platformra is eljuttatja a játékot, miközben beindítja az első rendes szezont is. A feladatok azonban túl soknak bizonyultak.

A Playwing már a Century: Age of Ashes tavalyi megjelenése előtt azzal számolt, hogy a sárkánycsatákat előbb-utóbb konzolokra is leszállítja, ez azonban nem sikerült egyszerre. Márciusban az Xbox Series X/S-tulajok csatlakozhattak az égi háborúhoz, egy hete az Xbox One-osokra került a sor, a playstationösök azonban hiába voltak holnapra kiírva, ők egyelőre hoppon maradnak.

A stúdió őszinte bocsánatkérések közepette jelentette be ma, hogy az Xbox One-os start, az első hivatalos szezon és a playstationös munkálatok túl soknak bizonyultak egyszerre – ennek most az utóbbi változat itta meg a levét. A Playwing egyelőre nem jelölt ki céldátumot, de bízik benne, hogy napokon belül ezt is megmondhatja, ugyanis elmondása szerint ezzel a kis csúszással együtt is a PlayStation 4-re és PlayStation 5-re szánt kiadás célegyenesében járnak a fejlesztők.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...