Tíz percben a The Last of Us: Part I újdonságairól

  • Írta: fojesz
  • 2022. július 22.
  • Videó
Link másolása
Tegnap ugyan már kiszivárgott egy adag gameplay felvétel a remake-elt The Last of Usból, mára beesett egy hivatalos anyag is, amelyben a fejlesztők tíz percen keresztül ecsetelik a játék újdonságait.

Kiadós kedvcsinálót kapott a The Last of Us: Part I, amelyben a Naughty Dog vezetői ecsetelik nekünk, milyen változásokat hoz majd a PS3-as klasszikus remake-elt kiadása. A stúdió társelnöke, Neil Druckmann mellett Shaun Escayg kreatív direktor és Matthew Gallant direktor is megszólalnak majd a gameplay jeleneteket is bőséggel tartalmazó videóban:

Ahogy a PlayStation Blog is fogalmaz, a The Last of Us: Part I futhat 4K-ban, 30 fps mellett, vagy dinamikus 4K mellett, miközben a 60 fps-t célozza, és bár támogatni fogja a DualSense képességeit, illetve a 3D audiót is, ennél jóval többet is ígér: a játékot a nulláról rakták össze újra, így a fejlesztők állítása szerint sokkal inkább hozza azt a víziót, amit eredetileg megálmodtak. A remake-ben lényegesen szebbek az animációk, és a mesterséges intelligencia is fejlődött az eredeti változathoz képest.

Tartalom tekintetében is számíthatunk újdonságokra, hiszen érkezik a permadeath és a speedrunner mód, Joel és Ellie külsőjét pedig egy sor extrával szabhatjuk majd testre. És persze ne feledkezzünk meg az akadálymentes funkciókról, amelyekkel a Naughty Dog már a The Last of Us: Part II idején is nagyot ment.

A The Last of Us: Part I szeptember 2-án jelenik meg PS5-re, méghozzá magyar felirattal - később pedig PC-re is eljut a játék. A tegnap kiszivárgott gameplay felvételeket itt tudjátok visszanézni!

1.
1.
JohnSpartan
Úgy voltam vele hogy felesleges felújítani az első részt de, megnézve a videót tényleg jót tesz neki a ráncfelvarrás! Zseniális amit ez a csapat művel! Ezek azok az innovációk ami kellenek most a játékiparban! Az hogy csak PS5-re jön meg egyáltalán nem zavar... a Part 2-öt is ügy vettem meg hogy majd ha lesz nezt genem azon is végig tudjam csapatni! Le a kalappal a Naughty Dog elött!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...