Exoprimal - ismerjük meg a dinoszauruszokat!

  • Írta: gorien
  • 2022. július 23.
  • Videó
Link másolása
Egy háborúban elengedhetetlen az ellenfél kiismerése. 2040-re mindennapossá vált a dinóhordák támadása, a Capcom ezért kisegít minket egy előzetessel, ami képbe hoz a különféle óriásgyíkokkal.

A Capcom ez év elején leplezte le az Exoprimalt, amely ugyan nem az ikonikus Dino Crisis feltámadása (bár a franchise producere ezen is dolgozik), de dinók elleni küzdelmekből így is alaposan kivehetjük majd a részünket. Mivel jelenleg is tart a játék zárt tesztje, ezért abból is kaptunk már ízelítőt, hogy miként néz ki az óriásgyíkok és az exopáncélok csatája.

Hogy ne induljunk harcba ismeretek nélkül, a Capcom közzétett egy videót, amely végigveszi, milyen dinoszauruszokkal gyűlik meg a bajunk. A legismertebb fajtákat (velociraptorokat, triceratopszokat, T-rexeket) mind csővégre kaphatjuk majd, de mutáns neoszauruszokkal is szembe kell néznünk, amik képesek tüzet szórni, mesterlövész módjára lövedékzáport zúdítani vagy újabb dinókat idézni. Az óriásgyíkok erejét azonban a saját előnyünkre is fordíthatjuk: képesek leszünk láncra verni és saját fegyverünkként bevetni őket.

Az Exoprimal 2023-ban jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

1.
1.
Extol
2040-re elég meredek emelkedő ez a fejlettségi szint
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...