Még gyorsabban bootolnak majd az Xbox-konzolok

  • Írta: szlav
  • 2022. július 26.
  • Hardver
Link másolása
Az újgenerációs konzolok így is villámgyorsan indulnak, a Microsoft mérnökei azonban úgy gondolták, hogy lehet még pár másodpercet reszelni a konzolok bootidején.

A villámgyors SSD-vel érkező Xbox Series X és S, illetve a PlayStation 5 drasztikusan lecsökkentette a játékok töltési idejét, de arra sem kell sokat várnunk, hogy kikapcsolt vagy alvó állapotból készenlétbe álljanak a konzolok. A Microsoft újgenerációs gépei esetében jelenleg nagyjából 9-10 másodperc, míg a nulláról felpörögve belevághatunk a játékba, a hamarosan érkező frissítéssel azonban ez az indulási idő 4-5 másodperc környékére csökken majd.

Az egyelőre csak az Xbox Insider Programban éles, de hamarosan minden játékoshoz kigördülő frissítés a bootolási műveletek gyorsításával és a beköszönő animáció lerövidítésével teszi mindezt lehetővé, a végeredmény pedig valahogy így fest majd:

Érdekes fejlemény, hogy az érkező frissítés nem csupán az Xbox Series-családot, de az öregedő Xbox One-konzolokat is fürgébbé teszi, legalábbis az energiatakarékos módban. A korábbi 20 másodperces bootidőből nagyjából 5 másodpercet faraghatnak le az előző generációs masinák tulajdonosai.

3.
3.
Jarl Balgruuf
Én nagyon elégedett vagyok a Series X géppel, szerintem nem fogsz benne csalódni.
2.
2.
Merőkanál
#1: Szokatlan a helyzet konzoloknál is .Olyanra még nem volt példa, hogy a hivatalosan bejelentett árat 1 év leforgása alatt megemelik a boltok . Nekem pl a Platinumshop a már megrendelt és vissza igazolt PS5 árát tehát már a leokézott árat megemelték 12.000-ft al mondván a repülő szállítási díja ..Na jó mondom elmentek a francba megvettem máshonnan . megértük azt ,hogy a konzolok a megjelenésük után nem ,hogy olcsóbbak hanem egyre drágábbak lesznek . Talán a Bitcoin bukása hozhat változást .
1.
1.
Neo1989
Szeptemberre fogok venni egyet majd megnézem milyen.
PS-t még most sem lehet normális árban kapni. Az Xbox legalább nem hiánycikk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...