Ingyenes próbaverziót kapott a The Quarry

  • Írta: szlav
  • 2022. július 26.
  • Letöltés
Link másolása
Mostantól mindnyájan megtudhatjuk, hogy mi a nagy felhajtás a Hackett's Quarry környékén, ráadásul rugalmasabbá vált a többjátékos mód is.

Ha játszottatok már a Supermassive Games korábbi játékaival, akkor sejthetitek, hogy miféle kalandok várnak rátok a The Quarryban, ha azonban mégis bizonytalanok vagytok a vásárlás kapcsán, vagy csak egy kis ízelítőre vágytok, akkor van egy jó hírünk. A napokban ugyanis elstartolt a játék ingyenes próbaverziója, amelynek hála sokan átélhetik a prológus teljes fejezetét. A dolog némileg limitált, a trial version ugyanis csak PC-n és Xbox-konzolokon indult el - úgy tűnik, a PlayStation-tábor ezúttal kimarad a buliból.

Az ingyenes próbaverzió egyébként kifejezetten jó deal azok számára, akik a barátaikkal szeretnék végigpörgetni a The Quarry történetét. A néhány hete elindított, akár nyolc főt támogató többjátékos mód, a Wolf Pack ugyanis kompatibilis ezzel a verzióval is. Ez azt jelenti, hogy amennyiben van olyan ismerősötök, aki megvásárolta a teljes játékot, akkor a demóverziót letöltve is végigjátszhatjátok velük a komplett sztorit.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...