FIFA 23 - visszatér a Juventus

  • Írta: szlav
  • 2022. július 26.
  • Hír
Link másolása
A Juve zebracsíkos játékosai az elmúlt három évben a PES gyepén rúgták a bőrt, idén azonban visszatér a csapat az EA focis sorozatába.

A Juventus szurkolói az elmúlt három évben kénytelenek voltak beletörődni, hogy a kedvenc futballcsapatuknak nyoma sincs a FIFA-játékokban. Az olasz csapat exkluzív szerződést kötött a Konamival, így a fekete-fehér mezes játékosok kizárólag a Pro Evolution Soccer-szériában tűnhettek fel. Idén ez megváltozik.

Az Electronic Arts bejelentette, hogy ismét sikerült lepacsizniuk a Bianconeri menedzsmentjével, vagyis idén már újra ők játszadozhatnak a csapat licencével. Ennek eredményeképp a FIFA 23-ban már visszatér a csapat, annak játékosaival, hivatalos mezeivel és a stadionjával egyetemben. Mivel a megállapodás a kiadó-fejlesztő és a futballklub közt köttetett, ezért a jövőre már EA Sports FC néven megújuló sorozatban is megtaláljuk majd a csapatot.

A FIFA 23 szeptember 30-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Google Stadiára és Nintendo Switchre. Ha még nem tettétek, csekkoljátok le a játék bemutatkozó előzetesét!

2.
2.
csoki0619
#1: Bezzeg az üzenetek moderálása megy ám ezerrel, de egy normális cikket helyesírási hiba nélkül megírni már nem. A Rings of Power-es cikkek alá már nem is mernek kommentelni az emberek.
Nem tudom, mennyire jó ötlet egy eleve haldokló oldalon ilyen szabadelvű cenzúrát alkalmazni. Oké, szűrjétek a kommenteket, de akk már kapjon a user valamilyen fajta tájékoztatást, h mi okból lett kimoderálva, vagy maradjon meg mint rejtett hozzászólás, esetleg lehessen szerkeszteni rajta,h Gamekapocs barát legyen a tartalma.
1.
1.
mdr88
Elnézést a kötekedésért, de nem bírom megállni -->
"kedvenc futballcsapatuknak nyoma sincs a FIFA-játékokban" értem én, hogy a Piemonte Calcio kvázi fiktív... de a LISZENSZ miatt ugye csak ezen a néven lehetett jelen a klub.
"Ennek eredményekébb" --> mármint eredményeképp???
"stadiumával" --> stadionjával

Bocs... tényleg... de legalább olvassa már át valaki az írásokat, mielőtt kikerülnek az oldalra :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...