Ben Affleck is szerepel majd az Aquaman folytatásában

  • Írta: fojesz
  • 2022. július 30.
  • Cooltúra
Link másolása
Habár a színész hivatalosan már végzett Bruce Wayne/Batman karakterével, az Aquaman folytatásában mégis visszatér majd valamilyen formában.

A Warner első számú Batmanje most már Robert Pattinson, elvégre már a folytatást is berendelték a filmjéhez, úgy tűnik azonban, hogy Ben Affleck sem tud szabadulni a szereptől - pedig ő már hivatalosan is szakított a karakterrel.

Habár azt tudtuk, hogy Affleck a Flash-filmben is visszatér, a jelek szerint ez nem az utolsó alakítása lesz Bruce Wayne-ként/Batmanként, ugyanis az Aquaman folytatásában is láthatjuk majd. Ezt maga Jason Momoa, az Aquamant alakító színész erősítette meg az Instagramján, igaz, azt már nem árulta el konkrétan, hogy a kollégája Wayne-ként vagy a Batman kosztümjében érkezik-e a filmbe, és azt sem, hogy pontosan hogyan csatlakozik rá a sztorira.

Akárhogy is, a rajongóknak lesz még alkalmuk találkozni Affleckkel a karakter szerepében: az Aquaman and the Lost Kingdom 2023. március 17-én, a The Flash pedig 2023. június 23-án kerül mozikba.

1.
1.
Shao Kahn
Én nem bánom, szerintem jó Batman volt, legalábbis nem rosszabb mint a többi Batman.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...