Dead by Daylight - szivárognak az új Resident Evil-tartalmak

  • Írta: fojesz
  • 2022. július 31.
  • Pletyka
Link másolása
A Dead by Daylight híresen sok crossover-eseményt tudhat maga mögött, annyit, hogy a jelek szerint körbe is értek a fejlesztők: a közeljövőben ismét Resident Evil-tartalmak érkeznek a játékhoz.

Ahogy arról nemrég beszámoltunk, idén újabb Resident Evil-tartalmak érkeznek a Dead by Daylighthoz, a minap pedig már el is kezdtek szivárogni a Project W kódnéven futó esemény újdonságai - vagyis az tényleg nem lehet már messze.

Az anyagokat a témában abszolút járatos DBDLeaks nevű Twitter-fiók szállította, ikonképeket, skineket, párbeszédrészleteket, sőt karakterleírásokat is köszönhetünk nekik ezúttal. A Project W három játszható szereplőt biztosan hoz majd, a várakozásoknak megfelelően Albert Wesker, valamint Rebecca Chambers és Ada Wong is elérhető lesz így az aszimmetrikus horrorjátékban.

Wesker természetesen gyilkosként csatlakozik a mezőnyhöz, míg Chambers és Wong túlélők lesznek, az előbbi kapcsán pedig azt is megtudtuk, hogy a különleges kunsztjai között szerepel, hogy gyorsabban tudja átugrani az akadályokat, látja a többi túlélő auráját, amíg ő maga cipel egyet, illetve véglegesen le tudja bénítani azokat, amikor a kijáratok nyitva vannak.

Arról egyelőre nincs hír, hogy az új crossover-esemény mikor rajtolhat el.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...