Jövőre is ígér "prémium" Call of Dutyt az Activision

  • Írta: fojesz
  • 2022. augusztus 2.
  • Hír
Link másolása
Habár a pletykák szerint jövőre nem kapunk teljes értékű Call of Duty-epizódot, az Activision Blizzard legutóbbi pénzügyi jelentésében 2023-ra is ígérnek "prémium Call of Duty-tartalmat".

Ahogy arról beszámoltunk, az Activision Blizzard közzétette a legutóbbi pénzügyi helyzetjelentését, amelyben egy másik sor is felkelthette a figyelmünket: "A csapataink készen állnak arra, hogy jelentős élő eseményekkel támogassák meg a premiereket, miközben 2023-ban és azt követően is folytatódik a prémium tartalmak fejlesztése."

Különösen a mondat második fele érdekes, mert bár a "prémium tartalmak" kifejezés tipikusan fizetős játékokra (illetve DLC-kre) vonatkoztatható, a pletykák szerint jövőre nem készül teljes értékű Call of Duty-epizóddal a kiadó. Nyilván ezeket a híreket nem erősítették meg hivatalosan, így akár kacsának is bizonyulhatnak, de az sincs kizárva, hogy azért egy kisebb projektet, például egy újabb remastert betáraztak a cégnél. Várjuk a fejleményeket!

A sorozat következő része egyébként a Call of Duty: Modern Warfare 2 lesz, amit a Summer Game Festen láttunk utoljára, utána pedig egy újabb Black Ops jöhet állítólag.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...