Demóváltozatot is kap a Wo Long: Fallen Dynasty

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 3.
  • Korai verzió
Link másolása
A bejelentése óta nem sokat hallottunk a Nioh alkotóinak legújabb játéka felől, a fejlesztők azonban most megtörték a rádiócsendet. Fontos részleteket tudhattunk meg a Wo Long: Fallen Dynastyról.

A Team Ninja a Microsoft és a Bethesda nagy nyári showján mutatta be a legújabb játékát, azóta viszont csönd honolt a Wo Long: Fallen Dynasty felett. Nos, úgy tűnik, hogy lassan mégis beindul a jövő év elejére tervezett soulslike marketingkampánya, a japán stúdió ugyanis Twitteren elárult néhány fontos tudnivalót a hadakozó fejedelemségek korában játszódó akciójátékkal kapcsolatban.

A rövid, de velős felsorolásból megtudhattuk, hogy a játékból nem hiányzik majd a karakterkészítő, és a Team Ninjától megszokott szigorú nehézségi görbe, ezúttal azonban egy új morálrendszerrel spékelik meg az akció-szerepjátékot. A játékban használt fegyverek a kínai harcművészetek kelléktárából lesznek ismerősek, az autentikusságot pedig tovább tetőzi, hogy a történet során megismert hadurak a kor történelmi alakjai lesznek.

Wo Long története persze némileg elkanyarodik a valóságtól, hiszen a kínai mitológia földöntúli lényei és némi mágia is megjelenik a játékban. A Team Ninja szintén pipát tett az online többjátékos módra, végszóként pedig megemlítették, hogy a játék hamarosan megkapja a maga demóváltozatát - ha korábban próbáltátok a Nioh vagy a Nioh 2 demóját, akkor már sejthetitek, hogy milyen kaliberű próbaverzióra számíthattok.

A PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re érkező Wo Long: Fallen Dynasty egyelőre nem kapott pontos premierdátumot, az ígéretek szerint azonban a jövő év elején már kardot ragadhatunk. Érdemes megemlíteni, hogy a játék már a megjelenése napján csatlakozik az Xbox Game Pass könyvtárához is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...