Lelőtték a Batgirl-filmet, pedig lényegében már készen volt

  • Írta: fojesz
  • 2022. augusztus 3.
  • Cooltúra
Először újságok számoltak be róla, majd a Warner hivatalosan is megerősítette, hogy fiókba kerül a Batgirl-film - pedig az lényegében már elkészült.

Nehéz kiigazodni a Warner Bros. Discovery új menedzsmentjén: először több lap, így a The New York Post és a The Wrap számolt be róla, hogy a stúdió elkaszálta a Batgirl-filmet, nem sokkal később pedig a cég közleményben is megerősítette a híreket. A döntés azért különös, mert az HBO Maxre szánt adaptáció lényegében már elkészült: befejeződött a forgatása, és már a tesztvetítések zajlottak.

A pletykák szerint itt vérzett el az alkotás, állítólag ugyanis nem volt éppen jó a fogadtatása, a Warner a közleményében azonban ragaszkodott hozzá, hogy pusztán üzleti döntést hoztak, ők elégedettek a színészek és a rendezők teljesítményével is - persze nyilván az lenne a furcsa, ha bevallanák ennek az ellenkezőjét.

Akárhogy is, a Variety az "üzleti" vonalon mozogva utánament a sztorinak, és ők úgy tudják, a Warner szeretné, ha a DC-filmek moziba szánt blockbusterek lennének a jövőben, márpedig a Batgirl egy durván 90 milliós filmecske, ami nem felel meg ennek a kitételnek. Ezt támasztja alá az a gyakorlat is, hogy a streamingplatformokon lényegében bármilyen filmet el lehet süllyeszteni, pusztán a minőségen nem múlt volna a premier.

A Batgirlt egyébként még 2017-ben jelentették be, és a legutóbbi Bad Boys, illetve a Ms. Marvel alkotói, Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezték. A főszerepet Leslie Grace játszotta, míg a főgonosz Firefly szerepében Brendan Frasert láthattuk volna - a színészgárdát Michael Keaton és J.K. Simmons visszatérése tette volna teljessé.

A Warner egyébként a Scoob! Holiday Hauntot is elkaszálta, és nem ez volt az egyetlen kíméletlen húzása mostanában: az HBO Max műsorgyártását szinte teljes egészében leállította Európában, így nálunk is, aminek több magyar sikersorozat is áldozatául esett.

6.
6.
Nate Hope
A filmen dolgozókat sajnálom, de legalább megkapták a pénzt a munkájukért. Más kérdés, hogy ez a forgatókönyvírók, a rendezők, vagy a színészek szempontjából mennyire nyújt vigaszt.
5.
5.
Dante McFarlane
#2:
Te nagyon keversz valamit!
K*rvár@ semmi köze nincs Batgirl-nek ahhoz a fos sorozathoz.
4.
4.
zoli12i
Legalább egy hulladék valamitől mentettek meg minket!
Sorozata is hatalmas siker lett...
3.
3.
crytek
Majd a netflix megveszi azt leadja. Azoknál a logika meg észszerűség úgysem létezik ,szóval nekik tökmindegy
2.
2.
Heldengeist
#1: Katasztrófa túrista vagy? Elképzelni sem tudom, mennyire szar lehetett ez a film, ha a sorozatot nem kaszálták el 3 évadon keresztül.
1.
1.
Shao Kahn
Kár érte, engem érdekelt volna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...