FIFA 23 - trailer a mérkőzések újdonságairól

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 6.
  • Videó
Link másolása
Alaposan beindult a FIFA 23 körüli marketinggépezet, egy újabb előzetessel jelentkezett az EA következő futballjátéka. Ezúttal a meccsek legizgalmasabb újdonságairól mesélnek a fejlesztők.

A HyperMotion2 és a karriermód előzetesei után egy újabb bemutatóval jelentkezett a FIFA 23 fejlesztőbrigádja. Ezúttal szélesebb perspektívából, magukat a meccseket szemlélve ismerkedhetünk meg az idei felvonás újításaival.

Az évről-évre apránként csinosodó sorozat ezúttal sem marad vizuális újdonságok nélkül. Az EA munkatársai a feltépett gyep megmaradó nyomait, a finomított árnyékokat és a minden eddiginél változatosabb közönséget emelték ki, de az élményhez sokat hozzáadnak majd a pályaszéli kamerák filmszerű felvételei vagy a meccseket felvezető videómontázsok is.

A sorozat történetében először végre női bírók is pályára lépnek, de ha nem akarunk tőlük sárgalapot kapni, akkor jobban tesszük, ha mélyebben elmerülünk a FIFA 23 új oktatómódjában. A statisztikák terén is tartogat egy-két újdonságot az idei rész: a gólok visszajátszásakor egy sor érdekes adat kíséretében figyelhetjük, ahogy a labda megrengeti az életszerű fizikával rendelkező hálót.

A FIFA 23 szeptember 30-án érkezik PC-re, Google Stadiára, Nintendo Switchre, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, valamint PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...