FIFA 23 - mozgásban a HyperMotion2

  • Írta: gorien
  • 2022. július 27.
  • Videó
Link másolása
A FIFA 23 újdonságait deep dive videósorozatban mutatja be az Electronic Arts, ennek első része ma érkezett meg, középpontjában a valódi focit lemodellező HyperMotion2 technológiával.

Az Electronic Arts a múlt héten bemutatta az utolsó focis játékát, amit a FIFA név alatt készít, s amellyel kapcsolatban már akkor felvázolta, mikor is hallunk róla legközelebb. Menetrenden kívül kiderült, hogy a Juventus is visszatér a FIFA 23-ban, ma pedig befutott az első megígért játékmeneti deep dive.

A tizenegy perces videó főszereplője a HyperMotion 2 volt: bemutatták, hogyan segíti még realisztikusabbá tenni a focisták animációt a motion capture-felvételek segítségével, vagy hogy miként javítja a játékélményt például cselezgetés közben. Szó esett a női futball-ligáról, illetve a támadás és védekezés fejlesztett módjairól is.

A FIFA 23 szeptember 30-án érkezik PC-re, Google Stadiára, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, valamint PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is. A deep dive-sorozat következő epizódja augusztus 1-jén érkezik a karriermóddal, utána pedig az Ultimate Teamről hallunk augusztus 11-én.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...