Íme, a FIFA 23 karriermódja!

A leleplező és a HyperMotion2-t bemutató videó után nézzünk rá a FIFA 23 megújult karriermódjára is!

Szállingóznak a hírek a FIFA 23-ról: előző hónapban leplezték le a legújabb FIFA-t, nem sokkal később kiderült, hogy a Juventus is visszatér a játékba, múlt héten pedig mozgásban is megfigyelhettük az új HyperMotion2 technológiát. Ezúttal a megújult karriermódba nyerhetünk bepillantást, mely számos újítást hozott az elődökhöz képest. Kezdésként máris itt van a játékosok személyisége, mely a pályán és a pályán kívül hozott döntéseink és interakcióink alapján folyamatosan változni fog, és bónusz attribútumokat ad nekik.

További újítás a teljes mértékben újraszabott, jobban átlátható menürendszer, valamint az, hogy a szimulált meccsek legfontosabb pillanataiban átvehetjük az irányítást a géptől. Ezen felül igyekeznek minél filmszerűbbé varázsolni a meccsek közötti részeket, így rengeteg filmszerű átvezetőt tettek a játékba, melyek a korábbiaknál sokkal immerzívebbé teszik majd a csapatunk irányítását. A transzfer folyamatán is változtatásokat eszközöltek, most már minden egyes transzfer után különböző kimutatásokat készít a játék számunkra, melyekből tanulva még hatékonyabbá válhatunk a játékospiacon. Újradolgozták az AI-t is, mely most már sokkal hatékonyabban követi le a meccs alakulását, például egy kétgólos hátrány esetén sokkal agresszívabban fognak játszani az ellenséges csapat játékosai. Végül egy régóta várt funkció is bekerül a játékba, most már végre nemcsak fikcionális edzőt ültethetünk a kedvenc csapatunk élére, hanem a való életből vett legismertebb edzőket is leszerződtethetjük.

A FIFA 23 szeptember 30-án érkezik PC-re, Google Stadiára, Nintendo Switchre, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, valamint PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...