Nem jelenik meg idén a Marvel's Midnight Suns

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 9.
  • Csúszás
Link másolása
Alig két hónappal a tervezett premier előtt a Take-Two és a Firaxis bejelentették, hogy csúszik a Marvel's Midnight Suns megjelenése. Az előző generációs verziók vannak a legnagyobb bajban.

Határozottan úgy tűnt, hogy abszolút sínen van a Firaxis műhelyében készülő Marvel's Midnight Suns fejlesztése, a látszat azonban ezúttal is csalóka volt. A körökre osztott taktikai játék kiadója, a Take-Two Interactive Twitteren jelentette be, hogy a szuperhősöknek több időre van szükségük ahhoz, hogy kellőképp felkészüljenek a bevetésre. A közlemény nem említett pontos dátumot, csupán annyit, hogy az idei üzleti év végén (vagyis 2023 márciusáig) jelenik meg a játék.

Érdemes azonban megjegyezni, hogy a Take-Two ezzel csak a PC-s, Xbox Series X/S-es és PlayStation 5-ös kiadásokra hivatkozott. Habár a játék Xbox One-on, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen is megjelenik majd, ezek a változatok ennél is később, egy egyelőre hozzávetőlegesen sem ismert időpontban kerülnek a boltok polcaira.

Sajnos ez egy ilyen év, egyre több kisebb és nagyobb dobás megjelenése csúszik át 2023-ra. Jelentsen némi vígaszt, hogy Marvel's Midnight Suns kései megjelenése előtt sem maradunk látnivalók nélkül, hiszen hétről hétre érkeznek a hősöket bemutató videóanyagok. Amerika Kapitány, Vasember, Pókember, Doctor Strange és Marvel Kapitány ismertetőit már láttuk - szerintetek ki lesz a következő?

1.
1.
hedzsooo
Egyre jobban tetszik a jatek de orulok hogy eddig ugy fest, nem akarnak bukni vele a megjelenese idejen, inkabb igyekszenek meg kalapalni rajta hogy tisztessegess formaban johessen majd ki.

"Amerika Kapitány, Vasember, Pókember, Doctor Strange és Marvel Kapitány ismertetőit már láttuk - szerintetek ki lesz a következő?" Rózsamák is volt már 1ébként, jót boxolt a Kardfoggal.:) Igaz az gameplay video volt, nem ilyen spotlight vidi de jobb is volt ugy oket latni szerintem.:)
https://www.youtube.com/watch?v=znmPbSh3WlY
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...