Kanyarban a Temtem megjelenése, lássuk az 1.0-s patch újdonságait!

  • Írta: szlav
  • 2022. augusztus 10.
  • Megjelenés
Link másolása
Két év korai hozzáférés után végre teljes pompájában megérkezik a világ legígéretesebb Pokémon-klónja, a Temtem. Lássuk, milyen újdonságok várnak ránk a mágikus szörnyek szigetén!

A Temtem pontosan azt kínálta, amire a rajongóknak szükségük volt: egy olyan online Pokémon-világot, ahol egymás mellett harcolhatnak a világ trénerei. Mindezt persze a hivatalos licencek nélkül, egy teljesen egyedi, de mégis pompásan festő játszótéren tehetjük meg, ahol több mint 160 Temtem vár minket arra, hogy becserkésszük őket.

A hivatalos megjelenést jelölő 1.0-s patch pedig már csak egy karnyújtásnyira van: a játék szeptember 6-án hagyja el az Early Access inkubátorát. Sokan ekkor fognak elsőként megismerkedni az Airborne Archipelago különös lényeivel, de azok sem maradnak újdonságok nélkül, akik a korai változatban már rengeteg kalandot tudhatnak maguk mögött.

A lebegő szigetvilág egy vadiúj zónával és rengeteg új kihívással vár majd bennünket. A helyi edzők legyőzésén túl holografikus trénerekkel is szembeszállhatunk majd - ez egy afféle túlélőmód lesz, amely végén komoly jutalmak várnak ránk. A kincsek persze a kétfős Digilair és a folyamatosan változó Ever Shifting Tower labirintusából sem hiányoznak, így bőven lesz miből berendeznünk a saját kis házunkat. A megjelenéssel egyébként elindulnak a Temtem szezonjai is, amelyek néhány havonta újabb és újabb tartalmakkal gazdagítják majd a megszelídíthető szörnyek világát.

A szeptember 6-án megjelenő Temtem PC-re, Xbox Series X/S-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre érkezik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...