Temtem PC, PS5, SW, XSX

Pokémon-szerű online MMO.

Temtem teszt

Ugye ti is elgondolkodtatok már azon, hogy milyen fergeteges lenne, ha egy nagy MMORPG-ben fedezhetnétek fel a Pokémon világát? A Temtem fejlesztői meg is valósították ezt az álmukat.

Brit toplista: kapásból az élen rajtolt a Splatoon 3

Habár az eladásai elmaradnak az elődök számaitól, a sorozat történetében először a Splatoon 3-nak sikerült behúznia az aranyérmet a brit toplistán.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk friss premierek nélkül, a legfrissebb játékmegjelenési listánk a bizonyíték rá, hogy az uborkaszezon határozottan véget ért. Lássuk a felhozatalt!

Kanyarban a Temtem megjelenése, lássuk az 1.0-s patch újdonságait!

Két év korai hozzáférés után végre teljes pompájában megérkezik a világ legígéretesebb Pokémon-klónja, a Temtem. Lássuk, milyen újdonságok várnak ránk a mágikus szörnyek szigetén!

Teljes megjelenésre készül a Temtem

A Temtem egy nagyon egyszerű koncepcióval indult útnak: a fejlesztői fogták a Pokémont és online multiplayert kevertek hozzá. Kétévnyi korai hozzáférés után belátható közelségbe került a megjelenés.

Temtem - elindult a playstationös early access

A PC-n az év eleje óta korai hozzáférésben leledző Pokémon-klón, a Temtem már nem csak a számítógépesek kiváltsága. Tegnap óta a PlayStation 5 tulajdonosai is megkezdhetik a különleges lények levadászását és kiképzését.

Előbb jön a konzolos Temtem, mint gondoltuk

A Pokémon-játékokból ihletett merítő nyílt világú Temtemet eredetileg 2021-ben várhattuk csak konzolokra, ám a PlayStation 5-tulajoknak szerencséje lesz. Ők még idén elkezdhetik a temtemeket kergetni.

Mi volt még a tegnapi State of Playen?

Az augusztusi State of Play a külsős stúdiók által gyártott játékokra koncentrált: sokkal külön hírben foglalkoztunk, itt pedig azok szerepelnek, amelyek kimaradtak a szórásból. A legtöbbjüket láttuk már korábban, de új játékok is akadnak.

Új szigettel bővült a Temtem világa

A Crema Pokémon-szerű online játéka még csak korai hozzáféréssel érhető el, de máris komoly mennyiségű tartalommal rendelkezik. Most egy újabb helyszínnel, Kisiwa szigetével bővült a szörnyecskék világa.

Temtem - mik a tervek 2020-ra?

A Crema fejlesztőcsapat Pokémon ihlette játéka, a Temtem, egyre inkább körvonalazódik. A csapat nemrég osztotta meg, hogy mit tervez elérni a korai hozzáférésben lévő játékban az elkövetkező egy év folyamán.